Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is een polyester schooltas stevig ?

Ik wil een Quick Quote Bowler White alleen het is gemaakt van polyester en mijn moeder zegt dat het dan snel kapot gaat.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Techniek
1K
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
altijd naar je moeder luisteren!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Een schooltas krijgt flink wat te verduren. Hij wordt volgestouwd, in een hoek gesmeten, krijgt passers en rekenlinialen in z'n omhulsel geduwd, enzovoort. Daarom is polyester niet aan te raden. Dat is daar niet erg lang tegen bestand. In tegenstelling tot leer. Mijn leren schooltas is nu nog steeds in prima staat, alleen de sluitingen zijn verroest. Als je een degelijke tas wilt, dan moet je echt leer hebben.
(Lees meer...)
12 jaar geleden
Jouw moeder heeft (helaas voor jou?) gelijk.
Zo'n tas gaat vast het schooljaar niet overleven als je het echt intensief als schooltas wenst te gebruiken.

Maar...
via bijgevoegde link heb ik een tas in promotie opgesnord.
Misschien kan je het met jouw moeder op een akkoordje gooien dat jullie beiden de helft betalen en dan kan jij uittesten hoe stevig die riemen nu echt aan die tas zitten en jouw moeder heeft er geen al te grote fortuinen aan besteed waardoor ze niet al te erg moet treuren als het zakje sneller dan jij had gehoopt, in de vuilcontainer beland.

Veel plezier ermee!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding