Is er ooit een ernstig ongeluk in een nederlands pretpark geweest?

voor een werkstuk op school

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

achtbaan de Python in het Nederlandse pretpark de Efteling 01-08-2007

Als je googled op 'ongeluk pretpark Nederland' dan krijg je een aantal links. Ik raad je aan die te bekijken. Kan je tenminste naar eer en geweten zeggen dat je ZELF je onderzoek hiernaar gedaan hebt!!! Succes met je werkstuk!

In 1994 een achtbaan ongeluk in Walibi Flevo. http://www.trouw.nl/krantenarchief/1994/07/06/2641529/Drie_gewonden_na_ongeluk_met_achtbaan_Walibi_Flevo.html In 2008 een wild waterbaan ongeluk in toverland. http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2005/05_mei/08/binnenland/0508_1900_ongeluk_pretpark.xml

Gewonden door ongeluk in pretpark Bij een ongeluk in het Limburgse pretpark Toverland zijn vijf mensen gewond geraakt, meldt de politie. GEWONDEN DOOR ONGELUK IN PRETPARK Foto Wildwaterbaan De vijf zaten in een wildwaterbaan. Hun bootje, in de vorm van een boomstam, maakte bij een afdaling teveel vaart. De achterzijde van de 'boomstam' kwam omhoog en de inzittenden kwamen daardoor buiten de baan terecht. Attractie gesloten Vier van de vijf zijn naar het ziekenhuis gebracht. De attractie in de plaats Sevenum is gesloten. De Keuringsdienst van Waren stelt een onderzoek in. 'Waanzinnig' De attractie heeft de naam Back Stroke. Op de website van Toverland wordt hij omschreven als 'een waanzinnige boomstambaan die op het hoogtepunt van 15 meter een enorme watersplash zal veroorzaken'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100