Hoe weersta je de aanschaf van de maandelijkse nieuwe mona toetjes?

Ik ben altijd erg benieuwd naar hoe die zal smaken. Ik kan de verleiding totaal niet weerstaan. Ik heb geen enkele wilskracht in dezen. Denken aan 'je wordt er dik van' helpt geen ene zier. Ik kan 't betreffende gangpad ook niet overslaan, want je moet er langs lopen om bij de kassa's te kunnen komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga boodschappen doen bij de Aldi, die heeft het niet. En Aldi heeft goede spullen.

Door fruit te kopen, goedkoper, lekkerder en gezonder.

Door een broek te hebben die steeds strakker gaat zitten.

Vind dit geen vraag voor op GV. Meer iets voor als je in de kantine zit met je collega's.

Als je er niet over nadenkt, ben je ook niet echt benieuwd hoe ze smaken. Natuurlijk ziet het er op tv lekker uit (vooral stroopwafel!), maar ik heb ze niet op en ga ze ook niet eten. Een andere tip is voordat je naar de supermarkt gaat even goed te eten, je hebt dan geen honger en koopt minder.

Je eigen inhouden

Waarom wil je ze weerstaan? Dan heb je er nu last van (je denkt er steeds aan en wordt er naar toe getrokken)...... en als je ze toch eet heb je er ook last van door het schuldgevoel of dat je denkt dat je gefaald hebt in het weerstaan... Koop er gewoon een ... ze zijn er ook in kleine verpakkingen... proef en geniet en weet dan hoe lekker het is.... En kijk geen reclames.... die zijn funest voor je lijn.... Sterkte er mee...

Of je kan er een keer aan toegeven en zorgen dat je er lang van doet. Soms moet dat toch eigenlijk kunnen. Je wilt wat je niet mag hebben van jezelf. Als je er een keer aan toe geeft en dan niet in een dag opeten... kan het niet zo veel kwaad als je het daarbij houdt. Zou ik denken dan... en dan word de verleiding misschien ook wel kleiner.

JOH, gewoon doen wat ik doe... Je vol vreten aan die toetjes totdat je groen en geel ziet. Wedden dat je ze niet meer koopt :D Werkt echt!

Of je er helemaal misselijk in eten. Of toestaan 1 toetje te kopen per week/weken. Dan kun je 'm toch even proeven ;) Een toetje kan geen kwaad.. zolang je er niet elke dag één van eet haha

Doe wat de bakker bij mijn zus deed: je mag eten zoveel je wilt. De enige regel was: niet in het zicht van de klanten. Goed, dat deed ze drie, misschien vier dagen. Toen was het definitief over. Dus ga tijdens de komende vrije dagen meermaals per dag even langs de supermarkt, en haal daar alleen maar een paar van die toetjes. Elke keer drie of zo. En opeten. Na drie of vier dagen wil je niet meer.

Gezien je vraagstelling vraag ik me af of jij die nieuwe toetjes echt wil mijden! Sommige hobby's moet je gewoon voortzetten. Ik weet nog wel meer 'ongewenste' hobby's die ik niet zal opgeven.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100