Waarom BLIJF ik maar vragen beantwoorden terwijl ik moet leren voor een belangrijk tentamen dinsdag?

Ik word er niet goed van... :P

EDIT: Ik heb mijn tentamens dik gehaald! Hoezee!! :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je mag kiezen tussen lopen in de stromende regen en koud weer, of wandelen aan het strand met warm zonnig weer(met je vriendin) dan is de keuze niet zo moeilijk. Toch moet je wel eens in de regen lopen om later in het zonnetje aan het strand te wandelen. Het is dus een kwestie van optijd een keuze te maken.

Deze site werkt verslavend :p

is toch pas dinsdag, geniet van je weekend. ;-)

Verslaafd misschien. Een goede dokter kan je nog wel helpen hoor

het puntensysteem roept een soort competitiegevoel op. Ook lijkt het door het systeem alsof je heel slim bent als je veel punten hebt.

Je bent afgeleid, weet waar je prioriteit ligt!

Omdat je niet standvastig genoeg bent. ;-)

Gezien je reactie op het antwoord Van Berry hierboven verwaarloos je niet alleen je studie, maar ook je vriendin. Lijkt me dus helemaal niet slim.

Als je even meld welk tentamen je dinsdag hebt. Misschien kunnen wij wel wat pakkende vragen voor je posten. Twee vliegen in 1 klap...

Ik geef je een kans : Stop na dit woord met lezen en studeer.

op dat anderen leren.............ik krijg ineens een gek idee; laten we van elkaar leren.

Misschien zoek je bevestiging. Als je die niet in je opvoeding hebt gekregen loop je de kans dat je nog heel lang met dit soort dingen bezig blijft.

Welk tentamen?

ik dacht dat ik de enige was... er zijn gelukkig medestanders :P

Ik denk omdat je geen prioriteiten kan stellen? Dat is een vaardigheid op zich. Want zuiver bekeken voegt deze website niets toe aan je leven behalve misschien je eigen ego door te hopen dat je het beste antwoord geeft en veel punten krijgt, via een puntensysteem dat is gericht op herhalingsbezoek van deelnemers en het zo veel mogelijk typen (kwantiteit ipv kwaliteit). De Top 5 hier rechts is wat mij betreft ook een mooi voorbeeld. Gemiddeld 20 vragen per dag beantwoorden en er minstens 5 stellen. En die punten stromen binnen. Denk aan de matrix : Dringend Kan wachten Belangrijk ... ... Onbelangrijk ... ... Deze site is bij mij "Kan wachten" en "onbelangrijk". Check link. Daarom zit ik hier niet zo veel.

Bronnen:
http://www.loopbaan.nl/site/Werk%20en%20Le...

omdat deze site verslavend werkt !

je hebt geen zin in leren, dus doe je dit maar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100