hoe meet je zoiets?

Vorige week op TV werd de tekst uitgesproken :''Een mens slikt gemiddeld 14 insecten in zijn/haar slaap per jaar in''....(was bij programma ''De Slimste'' RTL4)

Bij mij kwam gelijk de vraag op: Hoe meet je in vredesnaam zoiets?? gemiddeld 14 insecten per jaar?? hoe weten ''ze'' dat?? je slaapt, dus zelf kun je dat niet tellen, maar het schijnt zo te zijn, HOE weten ze dat?

Ik ben dus oprecht op zoek naar de manier waarop ze dit soort dingen meten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op de Belgische tegenhanger van GV, waar de vragen door wetenschappers worden beantwoord, werd een soortgelijke vraag gesteld. Devraag werd beantwoord door: Prof. dr. Filip Lardon Hoofddocent Geneeskunde en Biomedische wetenschappen / Hoofd Laboratorium voor Kankeronderzoek en Klinische Oncologie Volgens hem is dit onzin. Er wordt wel een dergelijk gerucht verspreid, maar dat is sterk overdreven of onjuist, het heeft geen enkele wetenschappelijke basis. "Ten eerste, waar zouden die insecten of spinnen op een nacht vandaan komen? Ten tweede, het moet al erg lukken dat een spin in je kamer je bed en je (open) mond bereikt, en er in kruipt en doorgeslikt wordt zonder dat jij dat merkt. Mocht een spin toch in je mond kruipen, dan zal je gevoelige tong dit diertje waarschijnlijk snel wegduwen. Ik zeg niet dat het tijdens een mensenleven niet eens kan gebeuren, maar wellicht verorber je meer vliegen in je leven tijdens je tochtjes op de fiets."

Bronnen:
http://www.ikhebeenvraag.be/vraag/4940

Dat kunnen ze helemaal niet, ik geloof er geen biet van... Gewoon onzin en we geloven alles maar... Nee hoor, grote onzin... Niet geloven hoor...

gewoon een brootje aap verhaal

denk dat ze dat kunnen meten met hoeveel gemiddeld er mensen bij de doktor, of EHBO komen met dat probleem. kinderen geen natuurlijk meteen huilen als ze iets merken in hun slaap. anders weet ik het ook niet.

Inderdaad een hoax.

Bronnen:
http://www.smartersleeping.com/blog/2008/0...

Testpersonen? Wie weet, misschien zijn er wel mensen die zeggen 'ja hoor, ik wil best elke nacht gefilmd worden' o.i.d. Ze hebben er vast een manier voor gevonden.

zie link naatje http://www.tussenhaakjes.nl/forum/view/id/16144/d/geen-plaatje-maar-een-lange-lijst-met-gekke-weetjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100