Waat iemand hoe ik aan Magnesium poeder kan komen?

Ik bedoel dus geen Magnesium oxide, wat vaak bij ringsporten wordt gebruikt. Ik bedoel Magnesium poeder, wat bij verbranding wordt omgezet in Magnesium Oxide.
Graag, winkels/sites die in nederland leveren.

Een alternatief wat even goed brand en ook heel heet wordt is ook goed. het gaat om de hitte, niet om de Magnesium Oxide. Het moet wel heter worden dan een gasbrander.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je magnesiumpoeder wilt kopen zal je toch echt bij bedrijven moeten zijn die chemicaliën leveren aan universiteiten en andere instellingen. Volgens mij kan je niet zomaar als particulier chemicaliën bestellen. Wil je er een bom mee maken of zo? Of Vuurwerk? Je zou eens kunnen kijken op onderstaande link. Toegevoegd op 11-06-2009 17:58:37 heb je ook enig benul van de werking van magnesium in pure vorm? Ik denk niet dat een webwinkel dat aan de postbode mee geeft. Zou een leuke boel worden als het gaat regenen en je magnesium nat wordt. Dat geeft een flink effect ;o) Je kunt het in ieder geval proberen bij Boomlab, zie link. 107 euro per kg.

Bronnen:
http://www.boomlab.nl/http://www.boomlab.n...
http://www.thuisexperimenteren.nl/chemical...

Kijk even op deze site: http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=63&t=936968

Deze meneer schraapt het van puntenslijpers. De meeste filmpjes over dit onderwerp in Youtube zijn verwijderd, je schijnt er bommen van te kunnen maken...

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=rguo08bzMyw

In mijn collegeperiode kochten wij bij de drogist als twaalfjarige magnesium in poeder en calciumcloraat of kaiumchloraat (even twijfel) om een raket aan te steken.Resultaat : het magnesium brandde alles weg, zelfs de mooiste weegschaal van mijn moeder.

Magnesiumkrullen zijn beter te verkrijgen volgens mij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100