Hoe kan je heel snel ijsblokjes maken? Je ziet op youtube wel van die dingen, maar die zijn niet goed voor je enzo, wat is het snelst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij hebben een koelkast met ice-dispenser dus...altijd heel snel ijsklontjes wanneer we willen.

als het echt voor NU is , heet water gebruiken . scheelt veel tijd . er zijn echt wel veilige super snelle ijsmachines op de markt , kijk een bij horeca-leveranciers , alleen de prijs gaat je koude rillingen bezorgen .... Toegevoegd na 14 uur: je zou in geval van nood heel brutaal met een lege ijsemmer een hotel,bar binnen lopen , en vragen of je hem even mag vullen ! (dames altijd prijs)(ijs)

kokend water in zo'n ijsblokjes ding doen dan in de vriezer en je hebt binnen een paar uur ijsblokjes

Een scheut vloeibare stikstof over een ijsblokjes bakje doet wonderen. Dunne laagjes water in je blokjes bakje in de vriezer gaat sneller dan een vol bakje, waarbij ietwat warm water soms sneller bevriest dan heel koud water Een ijsblokjesmaker waarbij het koelelementuit staafjes bestaat waarop water bevriest is de snelste manier om grote hoeveelheden ijsblokjes te maken welke industrieel wordt toegepast

Vormpjes invriezen op droogijs min80 graden onder nul. Het kan nog sneller met vloeibare stikstof maar dan wordt het duurder en vooral gevaarlijker!!!

Bronnen:
Www. Dryicecouriers.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100