Heeft alles een eind?

Weet jij het antwoord?

/2500

klein gezien wel ja, zo komt er bijvoorbeeld een eind aan de zomer. groot gezien niet, want na winter, lente en herfst, volgt een nieuwe zomer. het is alles een grote kringloop.

Behalve een cirkel heeft alles een eind.

Nee, een perfecte cirkel heeft geen eind.

Nee zelfs alle leven word na het einde weer opgenomen in de krinlgoop van het leven een definitief einde bestaat dus niet voor dingen in de natuur, wel is de techniek in staat een einde te geven aan produkten, maar niet aan de elementen waaruit het is opgebouwd.

(Bijna) alles op aarde kent een begin en een einde. Zo hebben wij dat geleerd, en daarom kunnen wij ons nauwelijks voorstellen hoe iets is zonder begin of einde. Maar bijvoorbeeld het heelal kent geen begin en geen einde. Geen moment waarop het begonnen is, geen muurtje om het einde aan te duiden.

nee. alles wat ooit begonnen is, komt ook tot een einde... dat wat nooit begon, maar er altijd al was, zal nooit eindigen, en zal er derhalve altijd zijn...

Alles verandert. Wat op een eind lijkt, is eigenlijk een verandering.

Ja alles heeft een eind. Ook hemel en aarde. We ploffen met zijn allen een keer uit elkaar en veranderen in een gaswolk of zo iets, dat zou ik dan wel een einde van de mensheid en ons zonnestelsel willen noemen.

Nee absoluut niet, al in de tweede dimensie kennen we de cirkel, eigelijk een lijn (aaneensluitng van punten uit de moderne wiskunde) omdat de kop op de staart aansluit loopt dus het eind over in het begin. Je kunt dan al niet meer spreken van een begin en een eind want zoals gezegd lopen die inelkaar over waardoor een geheel nieuwe situatie ontstaat. Tot zover dus de tweede dimensie. Verder gaan wordt zo complex dat het me niet gaat lukken binnen het maximaal te gebruiken karakters. Maar mijn conclusie op grond van bovenstaande is dat niet aan alles een eind heeft (aan het eind zelf al komt geen eind meer want het is het eind) T`ja, en hoe moeilijk kun je het maken?? Je kan ook nog zeggen dat een eind weer een nieuw begin is en dat dat een reeks vormd, en aan die reeks kom nooit een eind want zoals gezegd naar een eind komt weer een begin enz.

Elk einde is een begin van iets nieuws. En elk begin heeft al kiemen van een einde. Dus een onmetelijk diepe filosofisch vraag.

Alles is eindig, behalve wij. Wij zijn eeuwig, al is de tijd die wij op aarde doorbrengen maar een fractie daarvan.

Nee, het is gewoon een onderdeel van een recyclingproces, zo bestaan wij bijvoorbeeld uit sterrenstof van reeds lang vergane sterren.

Een Einde is altijd contextgebonden.

Kort antwoord:Alles wat een begin heeft heeft een eind.

Alles heeft werkelijk een eind. Ook de aarde. Of het heelal een einde kent, daarover ben ik niet zeker.

Ja,behalve een rookworst,die heeft er 2!

Wat wij als het begrip ''tijd'' vaststellen is oneindig. Niet de tijd op de klok (haal de batterijen eruit en het stopt) maar de tijd die altijd maar doortikt ookal zijn wij er nietmeer. Toegevoegd na 2 uur: Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik nog niet heel zeker.

Nee, aan tijd komt geen eind. Ook al zal het onze tijd niet meer zijn.....

ja behalve een worst die heeft er twee

Niet alles heeft een eind bijvoorbeeld een ring, die heeft geen begin en geen eind.

Ja. Hier op aarde heeft alles een begin en een eind. het is onlosmakelijk verbonden met het leven zoals wij het kennen.

een reis rond de wereld niet als je niet precies weet waar je begonnen bent anders blijf je reizen :-)

Nee, een begin heeft geen eind, want dan zou het geen begin zijn.

Ja alles heeft op een dag een eind.!

Ja.En ze kunnen het nog goed voorspellen ook.http://www.universetoday.com/2007/07/25/the-end-of-everything/

Wat is een eind? Het einde van alle kennis is nog niet in zicht. Bovendien is en cirkel en een ovaal oneindig. Flauw, maar het is wel zo.

Ja, aan alles komt een eind. Behalve aan de lijn van een cirkel.

Het is meer een soort van transformatie, het ene gaat in het andere op. Het ene sterft, en wordt geboren in een andere vorm.

niet alles heeft een eind. Het is gewoon als een soort cirkel

Alles heeft een eind en een worst wel twee!

licht er aan hoe je de vraag bekijkt! een circel bijv. niet maar ook weer wel want het rondje begint op nieuw!

Bronnen:
me zelf

Ja; behalve 'The Never Ending Story' die niet.

Nee 'oneindig' heeft geen eind.

Alles is net zo tijdig als dat het oneindig is. Niets = iets.

Ja zeker alles heeft een einde en een begin netzoals een computer spelletje of vakanie.

Wat is de laatste decimaal van pi? Precies, nee dus.

bijna aan alles komt een einde ;)

Nee ... Want een cirkel heeft geen einde.

je kunt ook de eindjes aan elkaar knopen dan komt er geen einde aan

Het is maar vanuit welke hoek je het antwoord beredeneerd. Ik vind het zelf een mooie gedachte om een ring te nemen. Als de ring gemaakt wordt zal er in zekere zin sprake zijn van een begin en een eind. Zodra een ring klaar is, kun je niet meer ontdekken wat het "begin"was. Als je vanuit deze simpele gedachte naar diverse dingen kijkt, zal er sprake zijn van een begin. Hoe klein of groot die nou is. Alles wat een begin heeft, zal denk ik ook ergens eindigen. Om daarna weer een nieuw begin te vormen. Ik denk dus inderdaad dat alles een einde heeft. Maar geen enkel einde is zinloos, omdat er weer nieuwe dingen uit ontstaan!

nee, God heeft geen eind.. en nog wel meer heeft geen eind in de bijbel staan stukken over de eeuwige heerlijkheid bijv.

Ja, alles eindigt met een s. Maar alle gekheid op een stokje, deze vraag kan niemand beantwoorden. Niemand weet of er niet iets is dat er altijd zal zijn.

Nee, een worst heeft er twee.

Alleen God weet dat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100