Welk wild dier is niet schuw?

Toegevoegd na 2 minuten:
dat hij niet weg vlucht als je dichtbij komt.

Toegevoegd na 5 minuten:
of zij als het een vrouwtjes dier is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik keek laatst naar de Beagle en toen lieten ze de Galapagos eilanden zien. En daar zag je zeehonden en allerlei soorten vogels die niet schuw voor mensen zijn. Dat komt omdat de dieren hier beschermd zijn en niet negatieve ervaringen met mensen hebben opgedaan. Je zag zeehonden gewoon tussen de toeristen lopen. Ik denk ook zeker dat vrouwtjes dieren moeilijker te benaderen zijn i.v.m. jongen. Kijk maar naar zwanen! Ik denk dat je de conclusie kan trekken dat het te maken heeft met demografische-, sociale- (hoe is de structuur) en leefomstandigheden.

Elk wild dier,dat nog geen mensen heeft meegemaakt.

de dodo Toegevoegd na 42 seconden: de olifant

Het klinkt misschien vreemd, maar het is echt waar: De mier.

Zebra's en giraffen zijn redelijk relaxed. Maar wilde dieren zullen altijd vluchten als je te dichtbij komt. Tenzij ze je een tijdje kennen, dan zullen ze gewend zijn aan je aanwezigheid.

Een grizzlybeer, die kan je aaien (een keer!)

In principe zijn alle roofdieren niet schuw. Zodra een roofdier echter prooidier wordt verandert dat. Toegevoegd na 2 minuten: Nagenoeg alle andere dieren zijn prooidieren, zelfs nijlpaarden, neushorens en olifanten. Als de honger bij de roofdieren maar groot genoeg is.

Dolfijn en orka Toegevoegd na 5 minuten: En ik moest even zoeken, is een half jaar oud. Maar bekijk de link en lach.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=ckakgzLh76M&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=K5aq7P8LlhQ

Een zwaan

Vlak de buffels in Afrika niet uit. Tijdens mijn laatste vakantie in Afrika was er eentje die absoluut niet bang was (sterker nog, het leek mij raadzaam even een paar passen harder te gaan lopen)(en wat was ik blij met dat stenen gebouwtje...)

Een stier die komt zelfs naar jou toe .

Eergister zat er nog een eekhoorn vlak bij me, op een pargola. Die zat me 5 min aan te staren, toen klom hij in een boom, en ging iets eten. Toen liep hij over de takken van de boom over het pad naar de andere boom. Ik liep achter hem aan, en weer zat hij mij 5 min aan te staren. Hij was niet echt bang van mij, meer nieuwschierig. was wel een leuke ervaring. Toegevoegd na 55 seconden: Pargola= pergola.

Een leeuw. Eigenlijk alle roofdieren. Alhoewel, alleen als je voor prooi aangezien wordt.

een leeuw die gaat echt niet weg als jij eraan komt,zeker als die honger heb niet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100