Hoe vang ik een hele grote spin?

Ik ben echt al de dood voor grote spinnen en elke keer als ik alleen thuis ben komt deze super grote spin uit de gordijnen gekropen en trippelt vlak voor me langs naar de keuken.
Het lijf is ongeveer 1,5 cm breed en 3 cm langen met zn poten er bij is hij wel 7 cm lang.
Ik had al opgezocht hoe ik dit beest het beste kan vangen maar de methode met een glas en papier werkt niet zo goed als hij heel snel het gordijn weer in sprint.
Dus heeft iemand nog een idee om dat mega grote beest te vangen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je neemt een nylon kous, die doe je in de buis van je stofzuiger en dan zet je hem met een elastiekje over de.mond heen. Je zet de stofzuiger aan en de kous word naar binnen gezogen maar de stofzuiger werkt zo nog prima. Je zuigt de spin op de rolt het elastiekje mét kous van de stofzuigerstang. Nu heb je een kous met daarin een spin. Die neem je mee naar buiten, de kamer van je zus of naar school. ( verzin wat origineels zou ik zeggen....) daar leg je hem neer en knipt hem open. één stap naar achter en een dankbare spin huppelt naar buiten en jij bent van hem verlost. Nu wat gaan verzinnen tegen de vliegen en muggen die hij voor je opvrat. (-:

Ik weet niet of je een hond hebt of een kat, maar als ik mijn hond een spin laat zien eet ze hem meestal op. Misschien is dit een optie voor je? Toegevoegd na 30 minuten: als dat niet werkt kun je een elektrische vliegenvanger proberen... Dan maak je hem alleen wel dood, ik weet niet of je dat wilt.

Een spin vang je met de stofzuiger. Wil je de spin niet doodmaken, dan ledig je buiten de stofzak.

Koop zo'n vlindernetje bij Xenos, Action of zo'n soort winkel. Gewoon zo'n bamboestokje met een netje aan een gebogen ijzerdraadje. Het netje doe je over de spin en je schuift het ijzerdraadje tegen hem aan. Dan gaat hij lopen. Misschien vanzelf het netje is, of anders moet je nog even schuiven. Toegevoegd na 48 seconden: Zet het netje met spin buiten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100