Hoe komen mijn heupen zo breed?

Ons skelet is -in grote lijnen- bijna hetzelfde, toch? Hoe komt het dan dat mijn heupen zo breed zijn? Ik heb een smalle taille, 2 a 3 maten kleiner dan m'n heupen, waar komt dit door?

Toegevoegd na 12 minuten:
Ik weet waar dat laagje vet vandaan komt :$ :$ maar de breedte.. Niemand in de familie (voor zover ik ze ken) heeft dit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ideale vrouwenfiguur benadrukt een smalle taille en stevige heupen. Geheel toevallig komt dat in onze tijd overeen met wat artsen ook het gezondst vinden. Het betekent namelijk dat de verhouding tussen middel en heupen uitkomt op 0,7 of minder. Medisch onderzoek laat zien dat het samengaat met een grotere vruchtbaarheid en minder kans op het krijgen van chronische aandoeningen zoals hart- en bloedvatziekten. Onderzoekers denken dat het een kwestie van hormonen is. De vrouwelijke hormonen – de oestrogenen - zorgen voor wat meer vet op de heupen en borsten bij een smalle taille. Jij hebt een gezond zandloperfiguur!

Bronnen:
http://www.afslankacademie.nl/page/3104/id...

Omdat je als je zou bevallen ,en je hebt niet van die brede heupen, je baby er niet uit zou kunnen.

Het skelet kan in breedte verschillen. dat is afhankelijk van je genen. En misschien zie je het niet in je directe familie maar het kan ook een generatie hebben overgeslagen. Of het valt niet op. En daarnaast het het ook te maken met je vet opbouw. dat is ook genetisch bepaald. Kortom dankzij je genen heb jij mooie ronde vrouwelijke heupen. en wees er maar blij om, want kijk maar om je heen op straat en zijn genoeg meisjes met compleet geen vorm in hun hele lijf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100