wat is de snelste (makkelijkste manier) om je voet,hand te laten slapen?

Toegevoegd na 5 minuten:
hoe zou ik dan moeten gaan zitten of lichen? en welke toevoer? want als ik de slagader afknel word mijn hand alleen maar blauw?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in tegenstelling tot wat in de antwoorden wordt beweerd (en wat ik vroeger zelf ook altijd dacht moet ik eerlijk zeggen) komt het tintelende en soms zelfs pijnlijke gevoel NIET van het herstel van de bloedsomloop maar van het herstel van afgeknelde ZENUWEN!!!! Dus erop drukken helpt maar de ledemaat in een scherpe knik zetten (maar ja is wel slecht he) werkt nog beter Toegevoegd na 2 minuten: zie ook de link waar die beknelde zenuw wordt beschreven EN met als voorbeeld van mensen die het "gewoon" hebben (en er dus ook niet van af komen door schudden/bewegen, vreselijk is dat)

Bronnen:
http://www.dokter.nl/index.php/Hersenen-ze...

De bloedtoevoer afknijpen.

Even de bloedtoevoer (wat aderen) af te knellen.

Bij mij gaat het altijd vrij rap als ik op mijn knieën zit.

wel voor je hand, namelijk door een langere tijd je hoofd te ondersteunen waarbij je hand een hoek van +- 90 graden maakt

het gaat in dit geval inderdaad om je aderen, niet je slagaderen. Je slagaderen dichtknijpen is ook bijna onmogelijk omdat bijna alle slagaders diep in het lichaam liggen. de makkelijkste manier (niet de snelste) is een hele tijd in een auto te zitten zonder te bewegen. Je aderen in je benen werken namelijk door het bewegen van je spieren in je benen. de snelste manier is wel om een ader af te knellen om te begrijpen hoe aders in je benen werken zie bron. pas wel op met het laten slapen van ledematen, het kan namelijk zenuwbeschadiging, kramp en blessures tot gevolg hebben.

Bronnen:
http://biodesk.nl/bloed/werking_van_de_ader.php
http://www.gezondenzo.net/zijn-slapende-le...

Wanneer ik G.V.zit door te kijken, leun ik altijd met m'n ellebogen, op m'n benen. Terhoogte van m'n knieën. Dan duurt het niet lang of vanaf m'n kuiten tot mn tenen slaapt de boel dan. Zo erg dat ik er niet op kan staan. Voorzichtig doen dus. Suc6 verder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100