Als geesten bestaan. verschijnen ze dan zoals ze er uitzagen toen ze nog leefde?

Dit vanwege een live uitzending in het huis van michael jackson waarbij je de geest van mj ziet met een hoed op :)

Toegevoegd na 27 seconden:
http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k&feature=related

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, laat ik het zo zeggen: je kunt ze aan hun specifieke uiterlijke kenmerken herkennen. Dit kan kleding zijn, maar ook haardracht, een sjaal of een sieraad. Degene die in geesten geloven en ze kunnen zien, ervaren dus met welke geest ze te maken hebben. Vergeet echter niet dat geesten in meerdere vormen kunnen komen. Misschien vind je bijgevoegde link interessant.

Bronnen:
http://members.lycos.nl/dezebeest/newpage3.html

In het specifieke geval van Michael Jackson is dit gelukkig een makkelijke vraag, aangezien die tijdens zijn leven er al zo uit zag.

Als ze tevreden waren over hun aardse uiterlijk waarschijnlijk wel... Dus ik denk dat 95% van de geesten er anders uitzien. Groetjes Zeppuhh...

Als ze verschijnen (ook al zouden wij willen dat ze verschijnen, zij bepalen of dit wel/niet gebeurd) en ze willen herkend worden dan zien ze eruit zoals de aanschouwer hem/haar heeft gekend.

Geesten verschijnen, of je daar nu in geloofd of niet, en het blijkt volgens de mensen die dat hebben meegemaakt of die daar meer of mindere ervaringen mee hebben dat die in verschillende gedaantes verschijnen. Maar altijd heeft het uiterlijk van die gedaante kenmerken van hoe hij of zij er in het leven op aarde uitzag. Vaak lijken ze wel jonger, of gezonder of zonder de handicap die ze eventueel in dit leven hadden. Sommige lijken bevrijd van hun "aardse lasten", andere zitten nog in de verdrietige of negatieve energie waarmee ze hier op aarde ook al leefden. En dat heeft dan waarschijnlijk effect op hun uiterlijke verschijning. Mijn schoonzoon die het in zijn jeugd een aantal keren heeft meegemaakt zegt altijd dat de geesten die hij zag er precies zo uit zagen als toen ze nog leefden. Inclusief bepaalde kleding enz. Maar sommige waren wel gelukkiger, anderen leken het gevoel te hebben nog op aarde te zijn en nog geen afscheid te kunnen nemen....

mijn zoon ziet geesten en zegt dat ze er vaak wat slordig uitzien een soort van versleten, maar ze zijn wel gekleed

Als een zwevend laken met gaten op de plek van de ogen , en vaak rammelend met de ketenen van de hel ! Ze roepen vaak ; "BOEHOE!"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100