Kun je bewijzen dat iedereen die leeft ook daadwerkelijk dood zal gaan?

ik bedoel, dat dat is gebeurd bij iedereen die hiervoor leefde, wil niet zeggen dat dat nu ook aan de hand is. Toch?
Is er misschien een hele kleine kans dat er nu iemand is die altijd zal blijven leven? Of iemand die 300 jaar wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Statistisch IS het natuurlijk al zo goed als bewezen. Van de pakweg 10 miljard ofzo mensen die er ooit op aarde hebben rondgelopen is tot op heden 100 % uiteindelijk overleden. Overtuigender bewijs heb je in de meeste takken van wetenschap niet nodig, met zoveel specimen. Je kunt het natuurlijk voor ieder individu proefondervíndelijk bewijzen, maar er zijn vast wel wetten die dat niet toestaan... Toegevoegd op 09-06-2009 21:42:15 Tikfoutje + ongeveer honderdmiljard....

De kans is klein We worden wel ouder dat wel Maar we gaan allemaal een keer dood. Niemand zal het eeuwige leefen hebben

Nee kun je niet bewijzen... Klopt er kunnen best wel 300 jarigen tussen zitten... Why not?

Nee, maar bij de 100 miljard mensen die er tot nu toe hebben geleefd is het wel zo gegaan. Als jij nu eens laat zien dat het ook anders kan!

Als we het verouderingsproces kunnen stoppen, lijkt het mij theoretisch mogelijk om 300 te worden. Door celdeling krijgt nu iedereen kanker (klinkt akelig, dat realiseer ik me terdege), mits men voor die tijd aan iets anders overlijdt. Volgende vraag is of je dat moet willen en of ons aardbolletje dat wel aankan. Deze bezwijkt nu al bijna onder de mensenmassa.

Uiteindelijk zal je de big chill krijgen of de big shrink... Daarbij gaat iedereen dood. Maar da's nog miljarden jaren hier vandaan... Maar ook die theoriën zijn nog niet bewezen. Conclusie: nee, dat is niet te bewijzen.

Ik heb een afspraak, weet niet of het met God of de Duivel is maar er zouden nog heel wat jaartjes bijkomen. Dus misschien is het over 1000 jaar wel te bewijzen.

Daarvoor heb ik geen bewijs nodig. Je kunt niet iedereen die nu leeft langsgaan om een foto te vragen en als ze er niet meer zijn gaan bewijzen dat ze ooit bestaan hebben: onmogelijke opdracht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100