wat gebeurt er als je zonder ruimten pak op de maan loopt op de nacht kant voel je dan heel ff hoe koud min 150 graden is ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Je bent dood..... Jouw lichaam kan niet zonder dat pak als jij dat uittrekt ga je dood omdat er dan een druk op je lichaam ontstaat.... (Lang ingewikkeld verhaal) en sowieso is het in de ruimte veel kouder dan op aarde....

Je gaat te snel dood

Door het drukverlies gaan je bloed en andere lichaamssappen koken en je stikt na een paar tellen omdat je geen lucht kan vasthouden in je longen omdat ze anders knappen door het verschil in druk. De temperatuur zo niet veel uitmaken omdat je in die tijd niet veel warmte verliest.(vaccuum zelfde werking als in dubbelglas)

Nee, je zult geen kou voelen, omdat het afwezig zijn van lucht ervoor zorgt dat je heel goed geïsoleerd bent. Alleen je blote voeten zouden heel kort even koud aanvoelen, maar je sterft binnen enkele seconden, omdat opgelost gas in je lichaam begint te borrelen (vergelijk het met het openen van een fles cola), waardoor je bloed niet meer kan stromen.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Caissonziekte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100