wat is 14:00 pacific standard time in onze tijd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is GMT-8 dus hier is het dan 23:00. Er vanuitgaande dat je met onze tijd de GMT+1 (Amsterdam, Parijs) bedoeld. Toegevoegd na 1 minuut: Bijgaande handige bronnen. Met de eerste kan je snel de zones omrekenen, met de tweede kan je ook de verschillende notaties (UTC, GMT en Civiele tijd zoals "Pacific standard time) vergelijken. Toegevoegd na 2 minuten: tip als je Outlook gebruikt en je voor je werk met verschillende tijdzones moet werken: Je kunt in Outlook ook twee tijdzones in je agenda weergeven via de Agenda opties. Dan hoef je niet steeds om te rekenen.

Bronnen:
http://wwp.greenwichmeantime.com/gmt-converter.htm
http://wwp.greenwichmeantime.com/info/timezone.htm

Het verschil is 9 uur Pacific standard time is UTC-8 en nederland UTC+2 Dus 14 + 9 ==> 23:00 Toegevoegd na 2 uur: Nederland is UTC+1 (Anders kom je natuurlijk niet uit op en verschil van 9 uur). En dan hebben we natuurlijk zomertijd; maar dat hebben ze in de Canada en de VS ook.

We zullen het nog moeilijker maken. De overgang van Pacific Daylight Time naar hun wintertijd gebeurt niet op dezelfde dag als bij ons en zeker niet op hetzelfde moment. Maar nu zit er 9 uur tussen. Maar het kan aldus variëren van 8 tot 10 uur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100