Hoe kan voorkomen worden dat bezoekers tegen de glazen deur lopen?

Bij de entree van ons bedrijfspand zit een grote glazen deur, helaas lopen hier mensen tegenaan. Heeft iemand ideeën hoe je dit kunt voorkomen en wat een mooie oplossing is? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Zorg ervoor, dat de deur zichtbaar wordt. Dat kun je doen door er half-transparante sheets tegen aan te plakken, een grote duidelijke logo, grote letters e.d. Toegevoegd na 5 minuten: Je hebt heel zakelijke en minder zakelijke oplossingen. Zie o.a.: http://www.seton-signalering.nl/stickers-glazen-oppervlakken-algemeen-gevaar-opgelet-glazen-deur.html Ook zou je zelf kunnen spuiten met een matterende verf. Daar kun je dan eventueel ook een sjabloon bij gebruiken. https://nl.wikihow.com/Glas-matteren.

Misschien dat er reclame op de deur kan worden geplakt zodat de deur meer zichtbaar word. Win win situatie, de klanten zien de deur en voor het bedrijf is het gunstig want het is dan reclame van hun.

Verander de deur in een glazen draaideur met sensor, dan is er niets aan de hand. Andere mogelijkheid: een paar leuke posters die verwijzen naar de bedrijfssoort of een hele grote uitvoering van het logo of de naam van het bedrijf in koeienletters.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100