Welk land en welk werk om vloeiend Engels te leren spreken?

Allen,

Ik wil vloeiend Engels leren spreken dmv naar een Engelstalig land te gaan en daar te gaan werken. Zelf zit ik te denken aan een land als Canada, omdat ik door ervaring heb gemerkt dat ik snel een klik heb met Canadezen. Maar is dit wel verstandig? Amerika lijkt mij ook heel interessant... Omdat ik interieurarchitectuur ga studeren wil ik graag een baantje nemen in die richting, maar zijn er wel baan mogelijkheden in die richting en in dat land? Mocht iemand ervaring hebben hier in of advies hebben hoor ik het graag!!

Bij voorbaat dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt naar ELK Engelstalig land om vloeiend Engels te leren spreken. Afhankelijk echter van waar je gaat wonen (Amerika Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Zuid Afrika en nog wat kleine staatjes) zul je wel een bepaald accent / dialect oppikken ; het ene Engels is het ander niet ;-) . De rest van je vraag past eigenlijk niet in dat bestek en vergt een totaal andere uitzoekerij. Je zou wel in het algemeen kunnen stellen dat naarmate een land welvarender is, en wat dichter bevolkt, er meer behoefte is aan dergelijke beroepen. Ik zou me daarbij denk ik in eerste instantie beperken tot de Angelsaksische wereld.

Volgens mij doen zowel Amerika als Canada vrij lastig wanneer het werkvergunningen betreft. Hierbij een paar goede links om meer info te verzamelen: Canada: https://www.justlanded.com/nederlands/Canada/Werk http://www.cic.gc.ca/english/work/iec/index.asp VS: https://www.justlanded.com/nederlands/Verenigde-Staten http://www.verenigdestaten.info/wonen-werken-emigreren-of-verhuizen-naar-amerika/ https://www.uscis.gov/mye-verify/self-check Maar...waarom niet de UK? Nu kun je daar nog vrij naar toe reizen en werken, zodra de BRexit een feit is niet meer...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100