Hoe 675 Engelse woorden leren?

Ik moet 675 Engelse woorden uit me kop kennen.
Ik kan alleen via wrts leren
675 is onmogelijk
Iemand oplossingen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Plan het goed, leer per dag 50 woordjes en elke dag herhaal je die van de vorige dag ook. De dag voor de toets herhaal je ze allemaal. Succes!

Een verhaal maken met de woorden ! Heeft mij enorm geholpen haalde alleen maar 9ens en 10e , zelfs voor me diploma ! Meerdere kleine verhalen is nog beter en dan steeds goed lezen enzo

Ik zou zinnen maken met een paar Engelse woordjes erin die je moet leren op WRTS. Als dit niet helpt.. dan ga je gewoon, zoals eerder vermeld is 50 Woorden leren, en je ouders vragen je te overhoren, hopelijk komt het dan wel goed!

woordjesleren.nl werkt voor mij heel goed om binnen vijf minuten kleine groepen woorden te leren.

Bronnen:
woordjesleren.nl

Het lijkt veel, maar dat is het alleen als je het in een hele korte tijd moet leren. Vergeet niet dat je een deel van deze woorden al kent, omdat je ze al regelmatig hebt gebruikt. Ik weet niet of het de onregelmatige werkwoorden zijn of gewone woorden. Ook bij de onregelmatige werkwoorden zit soms een logica die bepaalde woorden gemeen hebben qua verbuiging. Maak hier groepjes van en leer ze tegelijkertijd. Bij gewone woorden, kijk of je ook groepjes kunt maken. Maar sowieso is in delen leren is het makkelijkst. Leer ze door ze hardop te zeggen en door ze op te schrijven. Ja het kost moeite, maar je leert het daardoor wel. Als je niet bereid bent om er tijd in te steken is het inderdaad onmogelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100