hoeveel moet je betalen voor een studie aan Harvard University ?

Ik wil graag over een paar jaar naar Harvard university, ik wil architectuur studeren, hoeveel moet ik dan per jaar betalen voor een studie?, weten jullie toevallig ook wat de toelatingseisen (PRECIES!) zijn ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga maar vast sparen want 1 jaar Harvard Graduate School kost ongeveer $ 63000,- http://www.gsd.harvard.edu/#/gsd-resources/financial-aid/annual-costs.html Je moet een bewijs hebben dat je de Engelse Taal goed beheerst (TOEFL) en natuurkunde moet je ook in je pakket hebben gehad! Toegevoegd na 1 minuut: Dat is ongeveer 48000 Euro: http://www.valuta.nl/

Als buitenlandse student kan je een studiebeurs krijgen op Harvard. Je moet dan wel de laatste twee jaar van je middelbaar onderwijs uitmuntend presteren en in de top drie afstuderen van je jaar. Je hebt ook aanbevelingsbrieven nodig van leerkrachten waar je vaak les van had en/of het schoolhoofd. Je dient te bewijzen dat je de Engelse taal beheerst en het liefst ook één of meer vreemde talen spreekt. Kennis van de Amerikaanse en Europese geschiedenis is vereist, net zoals grondige kennis van wiskunde en natuurwetenschappen. Over dit laatste zou ik me niet al te veel zorgen maken, want het onderwijs in de lage landen is op hoog niveau. Je hebt dus voldoende aangereikt gekregen. Dit weet Harvard ook. Je moet tenslotte (zeker niet minder belangrijk) kunnen aantonen dat je iets hebt betekend voor de gemeenschap (vrijwilligerswerk, soep uitdelen aan daklozen, buurtactiviteiten etc.) En je moet ook op een unieke manier aantonen dat je een aanwinst bent voor de universiteit. (videoboodschap?). Heb je hobbies zoals schrijven, kunst bewonderen,... vermeld dit dan zeker. Al deze vereisten blijven trouwens gelden als je de volledige som uit eigen zak betaalt... Good luck! Toegevoegd na 1 minuut: O ja, de school waar je naar toe bent gegaan moet ook over een zekere status beschikken of evt. goede resultaten behalen qua doorstroom naar het hoger onderwijs!

4.000 euro

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100