Ik heb voor mijn opleiding een onderzoeksverslag gemaakt,nu moet ik deze over twee weken inleveren,hoe en op welke manier kan ik dat het beste doen?

Het onderzoeksverslag bedraagt 58 bladzijden. Nu leveren veel van mijn studiegenoten hun verslagen in in een snelhechter,maar ik vind dat niet mooi.
Ik heb er mijn best gedaan op het onderzoek en verslag en vind het een soort van afraffelen als ik het in een simpel snelhechtertje inlever (het oog wil ook wat)

Wie heeft er tips voor mij om dit zo mooi mogelijk af te maken en in te leveren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt van die insteekhoezen kopen voor in een multomap, als je daar de vellen indoet en die vervolgens in een multomap doet, heb je het anders dan je klasgenoten en wel netjes

Er zijn verschillende mogelijkheden, bijv hier: http://www.printenbind.nl/werkstuk Ga eens naar een copyshop ofzo en kijk eens wat de mogelijkheden zijn.

Als er een multicopy, of iets soortgelijks, in de buurt is, ga daar eens praten. Zij hebben vast wel een leuke oplossing. succes.

Je kunt er ook een mooi stevig kaftje voor maken en het dan met een ring in (laten) binden. Bij de meeste copyshops doen ze dat voor je, of kun je het zelf doen.

Veel MBO- en HBO- en WO-opleidingen hebben in het gebouw zelf een "kopieerwinkel". Daar zijn dan verschillende mogelijkheden (en verschillende prijzen) om je verslagen te laten inbinden.

Je hebt van die plastic strippen, een met tandjes en een met gaatjes. Je moet met een speciale perforator een relatief groot aantal gaatjes in het pakket ponsen. Je neemt bv een stevig transparant folie aan de voor- en achterkant (ook met die gaatjes) Je drukt de strip met pennetjes erdoor en aan de andere kant klik je de strip met gaatjes eroverheen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100