Wat kan ik het beste doen na het halen van mijn propedeuse?

Ik wil na mijn HAVO de HBO-opleiding 'Small business and Retail management' doen. Na het behalen van mijn propedeuse wil ik naar de universiteit, maar welke verwante opleiding is dan het meest logisch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nijenrode business school, puur management..

Elke management/bedrijfsopleiding. Misschien bedrijfskunde, is ook een erg brede opleiding. Kijk eerst even bij de studie/universiteit welke eisen er aan HBO studenten worden gesteld. Je word namelijk niet zomaar met een propedeuse toegelaten.

Op basis van je hoofdvraag wilde ik je antwoorden; ga er een jaar tussenuit en ga jezelf en de wereld ontdekken nu het nog kan! Maar na het lezen van je toelichting begrijp ik dat dat geen optie is??? Ik raad het je aan...

Ik zou het HBO afmaken, en daarna doorstromen in de Master op de universiteit, als je zowieso een universitaire graad wilt halen. Dan heb je een diploma. Je kan je je trouwens afvragen of een universitaire graad uberhaupt nodig is. De kans dat je na een jaar op de uni er achter komt dat het systeem op de uni toch niets voor jou is, en moet stoppen blijkt in de praktijk erg groot.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100