Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan je online je leerstijl bepalen?

Elke leerling of cursist heeft zijn eigen leerstijl. De leerstijl bepaalt hoe je iets het makkelijkst leert. Er zijn verschillende testen voor ontwikkeld door didactici en onderwijskundigen, bijvoorbeeld op basis van Kolb: http://www.123test.nl/leerstijl/

Kennen jullie andere (liefst Nederlandstalige) leerstijltesten die je online kunt invullen én die meteen de uitslag geven?

NB. Deze vraag wordt ook op Goede vraag (http://www.goedevraag.nl) gesteld! Zouden de GV-ers die antwoorden de links in de tekst kunnen plakken (en niet in het veld bron)? Het veld bron wordt niet op startpagina getoond helaas.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Je kunt testen maken van Kolb en Juch ,
Honey & Mumford


http://rapidbi.com/created/learningstyles.html
met verwijzingen naar alle mogelijkheden

Toegevoegd na 1 minuut:
http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://rapidbi.com/created/learningstyles.html&ei=G53USqC5FdTS-QbI2oGTAw&sa=X&oi=translate&resnum=4&ct=result&ved=0CBYQ7gEwAw&prev=/search%3Fq%3Dhoney%2Band%2Bmumford%26hl%3Dnl%26rlz%3D1C1CHMF_nlNL303NL303
vertaalde tekst ook bij doorlinken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding