Goede site voor oefeningen op wiskunde?

Ik zoek een site, of iets anders waar ik wiskunde oefeningen kan maken. Ik zou graag wat extra oefeningen maken, niet alleen simpele oefeningen, maar ook wat extra oefeningen. Een beetje door elkaar. Ik zit in het tweede middelbaar, Latijn, en zou graag oefeningen op getallenleer willen. Om nog preciezer te zijn, oefeningen op vergelijkingen. Alles over vergelijkingen, gewone oefeningen maar ook vraagstukken. Dus als iemand goede oefeningen heeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Via deze site kan je oefenen. Er zijn verschillende niveaus, dus voor jou ook. Succes

Bronnen:
http://www.wiskunde-oefenen.nl/

Je zou ook je wiskundedocent om goede sites kunnen vragen. Misschien heeft hij/zij ook zelf wel oefenstof voor je. Voordelen: je docent geeft zeker een site door of oefenstof die hij/zij belangrijk vindt en dat kan handig zijn bij toetsen. En de docent ziet ook nog eens hoe gemotiveerd je bent dat je in je vrije tijd oefentoetsen maakt. Kijk ook maar eens op de sites die ik bij de bronnen heb gezet. Wie weet heb je er wat aan.

Als jij je boeken via van dijk hebt besteld kun je je de wiskunde opdrachten maken via die site. www.digitaal.vandijk.nl Alles wat in je boek staat kun je op deze site oefenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100