Hoe het beste met zelfstudie leren?

Ik ben een beetje stom geweest. Ik heb maandag examen in een vak wat we hebben afgesloten. Maar daar ben ik maar 1 les bijgeweest. Dus nu moet ik dat vak dmv zelfatudie leren. Hoe kan ik dit het beste doen? Het vak gaat over de bouw en uitrusting van schepen en is ong. 200 paginas.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Concentratie. Dat is het sleutelwoord. En planning. De stof verdelen in hapklare brokken. En dat betekent niet dat je 24 uur per dag in dat boek moet kijken. Juist niet. Na een uur intensief de stof bestuderen ga je even iets anders doen.

kijken op internet of je een uittreksel kan vinden en die leren, en anders zou ik toch echt met je neus in die 200 pagina's duiken!

Niet te lang gaan zoeken naar alternatieven, dat is allemaal tijd die verloren is. Begin met dat boek en er het beste van hopen verder

200 paginas is best te doen, lees van elk hoofdstuk vooral de kern. Ga met het boek naar de bibiliotheek reserveer een studiecabine o.i.d. Neem wat energiedrink mee en wat eten en ga de hele dag daar zitten. Je hebt 2 dagen, dat is te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100