Waarom krijg je pas laat op de dag te horen of je geslaagd bent?

Waarom krijg je pas laat op de dag te horen of je geslaagd bent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze bellen zodra ze het weten. Ze moeten veel leerlingen per dag bellen dus de kans dat je laat gebeld word is aanwezig. Bij mij werd er gezegd: voor 2 uur is geslaagd. Na 2 uur niet en raad eens? Ik werd 10 over 2 gebeld en was toch geslaagd. Maar ja die afspraken tellen niet voor iedereen. Het ligt er ook maar net aan welke afspraken de school gemaakt heeft lijkt mij.

Dat ligt volgens mij ook met het verschil en gebied waar je woont. Maar houdt ook rekening mee met de hoeveelheid mensen die allemaal gebeld moeten worden. En laat op de dag is ook logisch want dan ben je thuis.

Omdat ze het dan pas weten. Je bent de enige niet die gebeld moet worden natuurlijk. Ze werken gewoon een lijst af. Eerst wordt gekeken wie allemaal geslaagd zijn, dan de nummer erbij en bellen maar. Ongetwijfeld zullen er mensen s'ochtends gebeld zijn ;-)

Omdat pas op de ochtend de normering bekend wordt. Dan kunnen pas de cijfers berekend/bepaald worden. Op sommige scholen gaat er dan ook nog een vergadering voor af. Dit kost tijd en daar moet dus op gewacht worden.

eerst bellen ze degene die gezakt zijn en dan pas de geslaagde dus als je laat gebeld wordt heb je meer kans dat je geslaagd bent.

Dat is niet altijd waar, de school waar mn broer op zat wist het al om ong. 1uur Dus dat verschilt per school, ook hoe ze het doen Bv dat ze juist wel of niet bellen als je gezakt bent enz. Ben je geslaagd trouwens?:)

tja echt weten doe ik het ook niet , Ik heb toen der tijd jaren geleden zelf s ochtend's gebeld naar de school en de concierge moest wel lachen maar kon mij wel gerust stellen . mn gedachte toen ik 16jr was ik dus puberde ;)) als ze het om 4 uur smiddags weten weten ze het om 10 uur ook vast al wel . maarof het tegnwoordig nog kan ik zou het niet weten .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100