Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Maatschappelijke stage Bij luchtvaartmaatschappij

Mag ik als 15 jarige een maatschappelijke stage/snuffelstage lopen bij een luchtvaartmaatschappij zoals KLM Transavia Air France etc (ik wil later piloot worden)

Toegevoegd na 15 minuten:
of gewoon bij Schiphol iets

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
2.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Nee want het is geen non-profit organisatie omdat er winst wordt gemaakt bij een maatschappelijke stage moet je sowieso bij een non-profit org. Stage lopen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Over het algemeen is het zo dat het een non-profit organisatie moet zijn, maar als je zo graag piloot wilt worden lijkt het mij belangrijk om er zelf achter te komen of het echt iets voor je is. In dat geval zou ik gewoon met je docent overleggen en wie weet mag het gewoon. Als het nou echt niet mag zou ik proberen om in de niet-commerciële sector iets te vinden met piloten (denk bijvoorbeeld aan de mensen van de trauma helikopter in een ziekenhuis, of de politie die foto's maakt vanuit de lucht. Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Nee, je mag niet bij een commercieel bedrijf werken, ook mag je geen geld krijgen en ik denk ook niet echt dat Schiphol op 15 jarigen zit te wachten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding