Kan iemand uitleggen waar en hoe ik een eenvoudige website kan maken voor mijn nieuwe bedrijfje?

Het liefst een website waar in kleuterschooltaal staat uitgelegd hoe dat moet.

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.everyoneweb.com/ Met EveryOneWeb kan je direct vanuit jouw browser een gratis website maken. Zelf heb je geen technische kennis of software nodig om jouw free website te bouwen. Met de herkenbare Windows- en Word werkwijze heb je meteen een gratis website. Je kan ook jezelf een beetje verdiepen en bv deze handleidingen als basis gebruiken: http://www.mijn-eigen-website.nl/ http://www.mijn-eigen-website.nl/zelf-een-webpagina-maken.html

Je kunt op 'n heel eenvoudige manier een (gratis) website maken bij webklik.nl Daar staat geen geen reclame op ook, dat is wel prettig. Bovendien kun je hier -als je dat wenst- naderhand een eigen domeinnaam voor nemen. Je kunt op deze manier dus eerst proberen een leuke website te maken, en als je er niet uitkomt delete je 'm gewoon. Lukt het je wél -en het is absoluut niet moeilijk- dan kun je een eigen domeinnaam nemen voor de site.

Wat leuk dat je met een eigen bedrijf start! Het ligt er natuurlijk aan wat voor een bedrijf je begint. Wil je een webshop, waarin je producten kunt verkopen, kijk dan eens op www.mijnwinkel.nl. Veel succes!

sites.google.com

Ikzelf heb makkelijk een site in elkaar gezet met www.webs.com, maar dat is wel in het engels. Anders kan je nog makkelijk een site maken bij www.come2me.nl of www.ontwerpnu.nl Of anders bij de eerder genoemde www.webklik.nl of www.everyoneweb.com Succes!!

Ik heb een website come2me. Dit is gratis en makkelijk te maken. www.overwinterenopbali.come2me.nl

Er zijn legio mogelijkheden om eenvoudig een website te maken. Ik wil jouw vraag echter aanvullen met de vraag: is dat verstandig? Een website/huisstijl maken is een vak. Ik begrijp dat je als starter zo min mogelijk geld wilt uitgeven, maar denk goed na over wat je met je website wil. Wie zijn je klanten en wat verwachten zij? Potentiële klanten keren je bij een amateuristische website (geblokte en vervormde afbeeldingen, taal- en spelfouten) eenvoudigweg de rug toe en dan wordt goedkoop duurkoop. Zorg daarom minimaal voor professioneel logo en een aansprekende huisstijl. Liefst door iemand die er verstand van heeft (en dat kunnen ook goedkope studenten zijn!).

Als je zelf niet veel af weet van Websites, dan kan je het beste een CMS (content management) website (laten) installeren. Hierdoor kan je eenvoudig een prof. uitziende website neerzetten en beheren met een control panel. Klinkt heel erg moeilijk, maar eigenlijk betekent het een voorgemaakte site die je met een control panel zelf kunt aapassen. Je hiermee kan je thema’s downloaden die standaard al professioneel zijn. Deze kan je vrij eenvoudig bewerken. Voorbeelden van deze systemen zijn: - Joomla (bekendste) - Php-nuke - php fusion - php evolution Eventueel webshop: Oscommerce Prestashop Wel even in gedachten houden dat je ook je website dient te claimen bij een provider, dus de naam en de registratie van de website. : http://www.overalles.nl bijvoorbeeld. Succes!

Bronnen:
http://www.prestashop.com/
phpfusion.nl
phpnuke.org
www.joomla.org

Ik maak eenvoudige websites. Het motto hierbij is "Eenvoud siert de mens". Als je je wilt onderscheiden met je bedrijfje door een niet allerdaagse website en je wilt deze ook nog laten onderhouden (het wijzigen van teksten bijvoorbeeld wil nog wel eens gebeuren): Kijk dan op mijn eenvoudige website en neem contact voor de tarieven ( indien geïnteresseerd uiteraard).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100