Ik wil een twitter account voor mijn werk, maar de naam bestaat al. Degene heeft in 5 jaar niet 1 bericht geplaatst. Hoe kan ik de naam overnemen?

Ik wil een twitter account aanmaken voor mijn werk, maar de naam bestaat al. De persoon die de naam heeft, heeft in 5 jaar niet 1 bericht geplaatst en doet niets met het account. Kunnen jullie mij advies geven hoe ik de naam kan overnemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een gebruiker moet minstens elke zes maanden inloggen op Twitter en een tweet versturen, anders wordt het account verwijderd. Omdat het account nog bestaat, is het dus nog steeds actief. Je verzoek bij Twitter indienen heeft geen zin: Twitter gaat hier niet (meer) op in. Tenzij je kunt aantonen dat de gebruiker met het account spamt, gericht loopt te dreigen of wanneer deze zich voordoet voor een ander en niet duidelijk maakt dat het een ‘parodie’ account is. Je zou wel contact kunnen opnemen met de eigenaar van het account om te vragen of je de naam mag overnemen. Het account kopen mag niet. Als hulpje zou je "Tweetclaims" kunnen inschakelen. Deze gratis service controleert één keer per dag of de naam die je wilt hebben vrij is. http://www.tweetclaims.com

Bronnen:
http://twittermania.nl/2014/04/handig-serv...
http://twittermania.nl/2014/04/zo-krijg-je...
https://support.twitter.com/articles/15362#

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100