Salarisindicatie in advertentie fulltime of parttime?

Ben ik weer eens met een werkvraag, vergeef me.
Als in een personeelsadvertentie voor 32 uur een inkomen vermeld staat, moet ik er dan van uit gaan dat die op basis van 40 uur is of is het dan al voor die 32 uur? Er staat verder niets bij.
En het bedrag is dan 'max., afhankelijk van leeftijd en ervaring' hoe groot is de kans dat ik met ruim 12 jaar ervaring en leeftijd 36 het volle bedrag kan verwachten?

Toegevoegd na 7 minuten:
Quote onder 'ons aanbod': " Het salaris bedraagt maximaal €1.111 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring), exclusief vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering."

Toegevoegd na 2 uur:
Genoemde bedrag is fictief...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De vacature is voor 32 uur. Het salaris dat aangegeven is is voor die positie. De kans dat je dit maximum krijgt is afhankelijk van de range. Je kan er bij een positie vanuit gaan dat je elk jaar een tree omhoog gaat, en dat een schaal omhoog meestal lastig is te krijgen. Je moet ind e CAO kijken hoeveel treden & schalen er in de range zitten die gegeven wordt. Dan kijk je waar je uit komt, van de onderste tree tellende naar 12 stapjes hoger. De kans is groot dat je dan op 3/4 van de range uit gaat komen.

Je salaris is geindiceerd op een 36 urige werkweek (althans bij het rijk) Je verdere ontwikkeling en ontplooiing hangt af van je competenties. Dus doe je best!

In dit geval kan ik me absoluut niet voorstellen dat dit bedrag voor 40 uur is. Vandaar dat ik zeg dat dit bedrag is gebaseerd op 36 uur. Ik vind het overigens wel een laag bedrag als je het vergelijkt met een uitkering, maar dat terzijde.

Lijkt mij absoluut voor 32 uur, en dan nog is het een erg laag maximum, tenzij je een fictief bedrag hebt ingevuld. Met 12 jaar ervaring en jouw leeftijd gok ik dat je redelijk in de buurt van het maximum hoort te komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100