Ik ben op zoek naar een tijdelijke winkel van mei t/m september in een watersportplaats bij ijsselmeer, friese meren of waddenzee. Hoe pak ik dit aan?

Toegevoegd na 1 uur:
Het gaat om huur, kan ook m2s zijn in een bestaande winkel. Ik ben op zoek naar onconventionele wegen dus niet Funda of makelaars.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga in de betreffende plaats op zoek naar het bedrijf dat winkels verhuurt en neem daar contact mee op. Er staan altijd wel panden tijdelijk leeg.Dus als je door de stad loopt kom je snel genoeg een bord met Te huur tegen. Of informeer bij de winkeliersvereniging

Je kan op funda.nl zoeken naar winkelpanden. Bij de zoekopties kun je dan de plaatsen aangeven waar de winkel zich moet bevinden en of het huur is. Maar gezien de specifieke periode dat jij een winkel wilt huren, wordt het wel een stuk lastiger. Alhoewel het voor een eigenaar van een pand altijd beter is als het pand verhuurd is, dan dat het leeg staat, ook al wordt het maar voor een paar maanden verhuurd. Je kan natuurlijk ook gewoon een bedrijfsmakelaar in de arm nemen en jouw vraag voorleggen. Toegevoegd na 3 uur: Je schrijft er niet bij wat voor artikelen je dan wil verkopen, maar gezien de periode en de plaats gok ik dat het om watersportartikelen gaat? Je zou dan kunnen informeren bij vakantieparken/campings aan het water of zij ruimte hebben en of ze het interessant vinden dat jij van mei t/m september een ruimte huurt om jouw artikelen aan te bieden. Dat is ook het hoogseizoen voor de parken en campings. Je kan de bekende grote parkenketens als Landal en Centerparcs benaderen, maar ook de op zich zelf staande parken omdat die niet gebonden zijn aan beleid dat is opgelegd door de organisatie. Wellicht zijn parken/campings rond de Randmeren ook een optie?

Bronnen:
http://www.fundainbusiness.nl/winkel/uitge...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100