Wat is beter: een all-inn-prijs of een prijs per persoon?

Ik ben bezig met een arrangement samen te stellen, echter vroeg ik me af wat beter is; om een all-inn-prijs te maken (ongeacht de groepsgrootte) of een prijs per persoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Klanten vinden een all in prijs het prettigst en meest duidelijk..Ze weten dan direct,zonder gereken,wat ze kwijt zijn.Men wil niet apart hoeven uitrekenen wat ze totaal kwijt zijn maar dit in een oogopslag zien(en begrijpen).

Wat beter is weet ik niet, maar ik heb me er altijd over verbaasd als we op familie weekend oid gaan dat je dan vaak per persoon betaalt ipv. per accomodatie. Mijn idee is, je huurt een plek af en of je dat nu met 10 of 20 man doet, dat maakt niet uit, hoogstens in waterverbruik maar dat kan je natuurlijk gewoon bereken per maximale aantal gasten. Stel dat 10 mensen je 20 mans plek bezoeken dan vang je veel minder dan dat 20 man je plek bezoeken. Als je een vaste prijs rekent ben je veel zekerder van je inkomsten, als het een gewilde accomodatie is iig. Toegevoegd na 38 seconden: Mijn logica zegt dus all-in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100