Hoe handel je in badkleding?

Ik bevind me tijdelijk in het buitenland en het valt me op dat de badkleding mooi is en niet duur. Het is wellicht een aardige bijverdienste om een bedrijfje op te richten dat hier badkleding koopt en in Nederland en Belgie te verkoopt aan (web)winkels.
Ik heb echter totaal geen ervaring met het kopen en verkopen van textiel. Hoe gaat dit in zijn werk? Waar moet ik op letten? Wat zijn de valkuilen? Wat moet ik doen en wat moet ik laten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat je moet doen: marktonderzoek: Zit men hier echt te wachten op een badkledingimporteur. En blijft die prijs dan lager? Jij moet die kleding kopen, en ze met winst doorverkopen aan de (web)winkel. En die wil er ook weer winst op maken, dus voor de klant is jouw badkleding niet goedkoper dan wat ze ergens anders zouden kopen. Valkuil: zonder enige kennis in het diepe springen, en een gat in de markt zien, waar er geen is. Toegevoegd na 2 uur: Maar als je echt serieuze plannen wilt maken, en hulp hebben, ga dan eens praten met/ of kijken op de site van de kamer van koophandel

je kan het beste bij een groothandelkopen!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100