Hoi ik heb een eenmanszaak

ik heb een jongen in dienst,maar ik wil een relatie met hem beginnen,kan ik hem bij mij in laten schijven?of heeft het gevolgen voor mijn zaak?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een partner met wie je samenwoont of zelfs getrouwt bent, kan tegelijkertijd gewoon werknemer zijn. Wat dat betreft hoeft er dus niets te veranderen. Er zijn wel nog andere opties voor een samenwerkende partner, daarvoor kun je denk ik het beste bij een belastingkantoor binnen lopen. In de bron in ieder geval een overzichtje van de belastingdienst. Toegevoegd na 2 minuten: Om dit aan te vullen: mocht je op een gegeven moment met hem trouwen, doe dat dan onder huwelijkse voorwaarden. Dit om hem te beschermen tegen eventuele schulden van je onderneming.

Bronnen:
http://www.belastingdienst.nl/zakelijk/ond...

Je wilt hem op jouw adres in laten schrijven? Sluit je een samenlevingscontract? Wil je met hem trouwen? Of woont hij gewoon bij je in? Als er niets vast wordt gelegd blijf jij alleen aansprakelijk voor jouw eenmanszaak. Het heeft dus geen gevolgen.

Natuurlijk heeft het fiscale gevolgen nij een eenmanszaal. Vraag het jouw boekhouder maar.

Loop even binnen bij de kvk

Je word voordeurdeler met iemand, dus meld het bij je boekhouder en bij de gemeente behoor je dat ook te melden.Voordeurdelers moeten nl kost en inwoning betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100