Zijn er ook websites in Duitsland die te vergelijken zijn met Marktplaats of Marktnet in Nederland? Zoja, welke?

E-Bay.de bedoel ik dan niet... Maar echt meer sites zoals Marktplaats...

Weet jij het antwoord?

/2500

Hee FSF, k ken er twee in Duitsland : www.kijiji.de www.markt.de Echter is Ebay inderdaad wel de grootste in Duitsland en wordt het daar echt als marktplaats gebruikt.

de meesten gebruiken ebay, de kans iets te verkopen is net zo groot als op marktplaats in nl

EBay kleinanzeigen is het meest vergelijkbaar met marktplaats

Inderdaad Ebay kleinanzeigen (https://www.ebay-kleinanzeigen.de), heb ook een website gevonden hierover: https://www.99markets.eu

Toegevoegd op 24 augustus 2018 09:35: bron
Bronnen:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de
https://www.99markets.eu/duitse-marktplaats/

Bedoel je Marktplaats om als particulier te gebruiken of om als bedrijf je producten op te verkopen, want dat kan op Marktplaats.nl ook. Als je zakelijk wil gaan verkopen in Duitsland dan kun je naar eBay, Amazon, Allyouneed Marktplatz,Hitmeister, real.de, Mano Mano en idealo, Sommige van deze sites zijn alleen voor bepaalde productgroepen/branches geschikt.

Op ebaykleinanzeigen.de koop je hetzelfde als op marktplaats. Op kleiderkreisel.de of maedchenflohmarkt.de koop je alleen vooral dameskleren. Alleen de verzendkosten over de grens zijn erg hoog. Een oplossing daarvoor is http://www.huifkarverzendservice.nl Happy shopping. Zij verzamelen je pakjes op hun Duitse adres, en doen ze in Nederland op de post.

Hier vind je een overzicht met Duitse Marktplaats varianten: https://www.ohdoejedatzo.nl/duitse-marktplaats-hoe-kan-je-er-kopen/

Bronnen:
https://www.ohdoejedatzo.nl/duitse-marktpl...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100