Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Je kunt privélessen nemen: https://www.apprentus.com/nl-be/koreaans-lessen-1/belgie of lessen volgen bij de universiteit van Antwerpen: lis/taalcursussen/aanbod-talen/koreaans/.
Of maak een reis/taalcursus: https://www.ef.nl/pg/taalcursus/korea/?noshow=ia,hsy,ap,hult&source=007957,GGNLS_LT_KR_00&semcp=S-LT-NonENG&semag=LT-KR-00_taalreis_korea&pkw=%2Btaalreis+%2BKorea&gclid=Cj0KCQiAgribBhDkARIsAASA5bsedmz0Awj7_fMApjBzTBRYW5AIaEOG4adOUl9biDBl1Kn15HRd2usaAiHTEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
(Lees meer...)
een jaar geleden
Antoni
een jaar geleden
@Pieterke, 1) Van de URL van de tweede website ontbreekt een deel in je antwoord. De correcte URL is https://www.uantwerpen.be/nl/centra/linguapolis/taalcursussen/aanbod-talen/koreaans/ 2) Om de derde website te kunnen zien is de URL https://www.ef.nl/pg/taalcursus/korea/ voldoende. Overigens kan je ze ook bij de bronnen van je antwoord vermelden. Dan zijn de URL's aanklikbaar.
Pieterke
een jaar geleden
Dank je wel @Antoni
Secreti
een jaar geleden
Dankjulliewel

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding