Wat is de beste manier om geld te verdienen, zonder hoereren, opleiding, kennis en vaardigheden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bedelen schijnt nog wel vrij lucratief te zijn. Zonder enige kennis en vaardigheden vallen handel in onroerend goed, aandelen, olie etc. af.

Wie niet steelt of wie niet erft, die moet maar werken tot hij sterft.

Proefpersoon worden

Ha, die Kiwigoud; Een rijke partner trouwen of de jackpot winnen.

Hard werken, een goede visie en doorzettingsvermogen. In die volgorde en ook bereid zijn om zonder opleiding, kennis en vaardigheden jezelf wel te ontwikkelen. Jackpot winnen en een rijke vrouw/man trouwen is allemaal leuk en aardig, maar het beste is om je leven niet in handen te leggen van vrouwe fortuna, maar om het heft in eigen handen te nemen en zelf controle over je leven te houden.

Werken, doen wat je wordt gevraagd. B.v. opperman, of sjouwer, of poetser van auto s. Of classificeerder (schoonmaken van de laadruimte van schepen). Vuilnisman, stratenmaker. Maar praatjes vullen geen gaatjes, dus je moet wel iets doen.

De wereldwijde crisis is ontstaan door mensen die rijk willen worden van zeepbellen. Meedrijven op het succes van anderen zonder zelf iets te doen. Uiteindelijk wil iedereen meedrijven op de zeepbel van een ander, doet niemand meer iets, en gaat ons land naar de kloten door mensen met een mentaliteit zoals die van jou. Stroop je mouwen op en help mee om ons land op de been te houden. Ga blikjes opruimen, neem een krantenwijk, wordt postbode, ga oude mensen helpen maar doe wat. Ik word gek van al die lui die zo lui mogelijk geld willen krijgen. Waardeloze mentaliteit waar we allemaal onder gebukt gaan. Van wie heb je dit geleerd ?

Hard werken.

Proefslaper bij b.v beter bed, het liefst in nachtdienst dat verdiend goed, en het is dan lekker rustig.

hard werken in de simpelste baantjes.

Je zou een carrière als Sandwichman kunnen overwegen...

Internet Marketing, is makkelijk te leren fun om te doen en als je jezelf snel genoeg ontwikkelt een leuk centje mee te verdienen, als je meer info wilt neem contact met me op. Je hebt om te beginnen alleen een computer nodig en wat software.

Als je al die dingen, die jij noemt zou ontberen,is het misschien nog mogelijk om pooier te worden. Daar hoef je alleen maar een criminele inslag voor te hebben en gebrek aan medemenselijkheid.

crimineel via de computer werkt tegenwoordig steeds beter maar je kan ook met een daklozen krantje voor een supermarkt gaan staan die man die bij mij in de beurt woont heeft toch wel een dure grootte auto

Een bank of diamanthandel beroven en maken dat je weg komt.

Alle antwoorden ten spijt, andere mensen voor je laten werken, daar wordt je rijk van...........

De beste manier om te geld te verdienen is het bedenken van een product. Als je een product heb bedacht dat goed verkoopt dan ben je binnen en hoef je niks meer te doen. Zo kende ik via via de uitvinder van het touwtje aan de vuilniszak waarmee je hem kan dichtknopen. Nou die heeft een paar Ferrari's voor de deur staan.

systeem ontwikkelen in casino good luck

als je ervan uitgaat een legaal beroep zou ik zeggen. De gat in de markt uitvinden, dus uitvinder. Manager van een groot concern, Houd er rekening mee dat dit vaak ten kosten gaat van je prive leven. Agent worden van een goed verkopend merk, Nu moeten alle ressellers het via jouw bestellen en jij vangt % van de omzet.

Zonder vaardigheden is het beste dat je kunt krijgen iets als schoonmaker. maar er zijn mensen die niet vaardig zijn, en toch goed een miljonair kunnen worden. dit doen zij met hun sociale vaardigheden. deze mensen kunnen verschillende waardeloze spullen en lessen goed verkopen alleen door het publiek's aandacht te krijgen en het zo te brengen naar andere mensen dat deze geïnteresseerd worden.

Ik raad je twee boeken aan die je op het goede spoor zullen zetten "the four hour workweek" en "rijke arme pa" Deze boeken geven je de naar mijn menig goede "mindset" voor de rest van je leven

Bronnen:
www.thefourhourworkweek.com

Je spullen verkopen op marktplaats en alles houden wat je evt. echt nodig hebt of dit zonder kennis en vaardigheden lukt, is een goeie vraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100