Zijn er voor de volgende doelgroepen speciale vacaturebanken ?

Freelancers
Mama's/werkende ouders
Mensen met een handicap/beperking
Mensen die in het onderwijs willen werken

Weet jij het antwoord?

/2500

In ieder geval voor freelancers, al kun je dan niet spreken van een vacaturebank. Eerder van een opdrachtenmarktplaats.

Bronnen:
http://www.freelance.nl/

Behalve voor freelancers niet. Wat zouden die moeders dan speciaal zijn en wat kunnen ze? Welke opleiding en ervaring? Zelfde voor mensen met een beperking. De verschillen zijn te groot. Wat kan iemand en wat wil iemand, dat is het uitgangspunt. Behalve voor 65+, daar zijn speciale uitzendbureaus voor, omdat die mensen belastingtechnisch gunstig zijn voor een werkgever.

Freelance: reeds antwoord op gegeven Mama's/ werkende ouders: ik ga ervan uit dat je hiermee bedoelt parttime werk. Dan zou je kunnen kijken op: http://www.parttimewerk.nl/ Onderwijs: heel veel, hieronder een tweetal http://www.vacatures-in-het-onderwijs.nl/ http://www.onderwijsvacaturebank.nl/(S(dwfapzzukctx3a2e3v3tkkqr))/index.aspx Mensen met een handicap/ beperking: Nee absoluut niet. Dit heeft er met name mee te maken dat bij het zoeken van werk, gekeken wordt naar mogelijkheden en niet naar beperkingen. Wat kan zo iemand wel, en daarvoor kan hij/ zij prima terecht op een reguliere vacaturebank.

Zulke speciale vacaturebanken zijn er niet.. Ik denk dat de vraag daarna te klein is.. Je zult het denk ik toch met de grotere moeten doen en daar de informatie filteren..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100