Hoeveel verdien je per uur bij de Pathé?

Ik ben op zoek naar een bijbaantje voor naast mijn studie en vroeg me af hoeveel ik zou verdienen als 20-jarige bij de Pathé.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een jaar geleden verdiende een 22-jarige er het minimumloon met kaartjes verkopen en scheuren, popcorn scheppen, en schoonmaken. Dat zal nu voor een 20-jarige hulpkracht hoogstwaarschijnlijk niet anders zijn. Dus dat levert jou dan € 5,41 per uur.

Bronnen:
https://www.minimumloon.nl/
https://www.studenten.net/artikel/bijverdi...

Je verdient gewoon het minimumloon. Wel krijg je per uur een buffet provisie boven op je salaris wat gemiddeld 2,50 is, maar dit bedrag verschild wel bij welke vestiging je werkt en hoe druk de bioscoop op jou werkdag bezocht is.

Bronnen:
https://werkenbijpathe.nl/
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/m...

Goedemorgen, wij zijn geattendeerd op dit bericht van een paar jaar geleden en zagen dat iemand een paar dagen geleden nog een reactie heeft gegeven. Bij Pathé is het inderdaad zo dat wij de minimum jeugdlonen hanteren. Hier komen nog wel een aantal leuke extra's bij. Buffetprovisie is hier 1 van, maar is zeker niet altijd 2,50 per uur, dit is een wisselend bedrag en inderdaad afhankelijk van welk theater je werkt. Mocht je meer info willen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via werkenbijpathe@pathe.nl. Groet Pathé Recruitment

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100