Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wat heb ik aan een niet afgeronde HBO getuigenschrift?

Ik zit in het laatste jaar en heb net vele motivatiegebrek. Nu vraag ik mij af wat het mogelijke getuigenschrift wat je meekrijgt in de praktijk kan betekenen.

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
718

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Niet veel goeds. Het is een schriftelijk bewijs dat je niet de motivatie hebt gehad om iets belangrijks af te ronden. Dat zal een mogelijke werkgever niet gunstig stemmen. Dus als ik een advies mag toevoegen: afmaken je opleiding.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Met zo’n getuigschrift kan je bij een sollicitatie je potentiële werkgever laten zien wat je hebt bereikt. Ook niet-afgeronde opleidingen horen daarbij. Als je geen getuigschrift kan laten zien, lijkt het misschien alsof er een "gat" in je curriculum vitae zit: dat is dus niet het geval.

Overigens is het verstandiger om (toch) je opleiding af te maken, vooral omdat je je laatste jaar al hebt bereikt: je stopt dus niet midden in je opleiding. Met een (wel) afgeronde opleiding maak je (natuurlijk) een betere indruk dan met een afgebroken opleiding.
(Lees meer...)
Antoni
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding