Welke beroepen verdienen nog meer absurbt goed zoals onderwaterlasser en ''aflegger''?

Weet jij het antwoord?

/2500

IT specialist kan ook rekenen op een mooie cent en anders CO van een grote organisatie als Philips of Shell, die zijn ook niet onbemiddeld.

Onderwateraflegger is een zeer goed betaald beroep.

Actuaris!

Profvoetballer, tv presentator, radio DJ

Mathijs van Nieuwkerk doet een tonnetje of 4 per jaar. Is toch ruim 2,2 x de Bakenende norm.

1.Layout tekenaar voor de installaties van het buizenstelsel voor petroleumraffinaderijen. 2. Occulist-specialisatie katarakt operaties 3.M&A (mergers and acquisitions bij beursgenoteerde firma's) 4 Partners bij grote advokatenassociaties 5. Senior Partners bij audit companies

Pornoster voor absurde fantasieën, verdient echt ontzettend goed!

Een voetballer van wereldklasse !

Gezagvoerder van een Boeing 747!

krab visser in de baringszee... helaas ook zeer gevaarlijk, koud en heel maar dan ook heeeel hard werken. Leuk om naar te kijken vanuit mijn luie stoel, maar om het zelf te gaan doen?

Bronnen:
volgensmij wordt het uitgezoden op discovery

Drugsdealer Fraudeur (oftewel: Crimineel)

aannemer in de wegenbouw, de bedragen die daar voorbij vliegen.....

Wat hier in de regio erg populair is bij mannen omdat het zo goed verdient EN leuke secundaire arbeidsvoorwaarden heeft op het gebied van gratis vlees meenemen, is het werken bij het slachthuis. Het werk is echter ZO vies en ZO zwaar, dat een hoop jongens al snel de pijp aan maarten geven en een minder lucratief maar schoner en lichter baantje gaan zoeken. Hoeveel het precies verdient moet ik je overigens schuldig blijven, maar voor die sector (ongeschoold werk) bovengemiddeld en zelfs rond modaal. Maar daar moet je dus wel wat voor doen. Je opleiding afmaken is vermoedelijk verstandiger. Het schoonmaken van ketels in de haven /industriegebied (olie vermoedelijk) schijnt ook leuk te verdienen (zelfde verhaal ; voor die doelgroep), maar dan voornamelijk vanwege het gevarengeld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100