Hoe kan ik op een nette manier stagevergoeding vragen?

ik ga binnenkort solliciteren bij een bedrijf en wil graag op een nette manier stagevergoeding aanvragen hoe kan ik dat het beste doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon er om vragen tijdens het sollicitatiegesprek. Wellicht brengt de werkgever het zelf al ter sprake. Anders vraag je gewoon iets als 'Is het mogelijk om een stagevergoeding te krijgen voor mijn gewerkte uren?'. Doe het niet aan het begin van het gesprek, dat komt hebberig over, het is meer iets voor de afsluiting. Ik weet niet in welke branche je stage loopt of voor welke opleiding. Maar het is niet overal gebruikelijk dat je een stagevergoeding krijgt. Informeer eens bij je opleiding of school of dit het geval is. Is het niet standaard, laat dan niet je keuze voor je stage hiervan afhangen. En houd er rekening mee dat het meestal niet veel zal zijn, als je wat krijgt.

Aan het eind van het gesprek vraag je netjes of je bij dit bedrijf een stagevergoeding gaat ontvangen. Dus: Is het mogelijk om bij dit bedrijf een stagevergoeding te ontvangen? Meer moet je er niet van maken. Het antwoord is ja of nee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100