Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Op http://www.nationaleberoepengids.nl/ kan je van veel beroepen het salaris vinden. De beroepen "cameraman" en "documentairemaker" lijken het meest op het beroep uit je vraag.

Op http://www.nationaleberoepengids.nl/Cameraman staat het volgende:

"Arbeidsvoorwaarden cameraman

Een Cameraman verdient maandelijks tussen de €1450 en €4000. Deze bedragen lopen dus sterk uiteen, evenals de secundaire voorwaarden. Een reiskostenvergoeding en dertiende maand komen beiden wel voor in de functie voor Cameraman, maar zijn zeker niet gebruikelijk.

De reden dat het salaris van een Cameraman zo sterk uiteenloopt, is omdat het zeer nauw samenhangt met de kwaliteiten van de Cameraman, evenals zijn ervaring en leeftijd. Een andere belangrijke factor is de werkgever. Veel Cameramannen werken freelance en de een krijgt dus meer klussen dan de ander en van ander kaliber. Wanneer een Cameraman in vaste dienst werkt wil het ook sterk verschillen of hij werkzaam is voor een groot televisiestation of reclamebureau dan wel een veel kleiner bedrijf dat minder te besteden heeft."

Op http://www.nationaleberoepengids.nl/Documentairemaker is dit te lezen:

"Arbeidsvoorwaarden documentairemaker

Voor het salaris van documentairemaker valt geen precieze indicatie te geven. Dit hangt volledig af van de documentairemaker in kwestie en voor welke eventuele opdrachtgevers hij werkt."
(Lees meer...)
Antoni
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Mooi, duidelijk +

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding