Hoe kan ik binnen een maand 500 euro verdienen? (legaal)

Toegevoegd na 33 seconden:
Ik heb geen baan en mag niet solliciteren..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt informeren in enkele grote ziekenhuizen in de buurt naar mogelijkheden om deel te nemen aan onderzoeken ivm nieuwe geneesmiddelen. Je schrijft je in als "proefkonijn" en als je in aanmerking komt voor een bepaalde test contacteren ze jou. Voor langere tests waarbij je enkele weken in het ziekenhuis onder observatie moet blijven krijg je al snel 500 euro of meer. Dit wordt gezien als een soort onkostenvergoeding. Het is geen loon en het mag dus. Het is ook ongevaarlijk. Wel zoekt men meestal gezonde mensen die geen medicatie nodig hebben, om de neveneffecten van medicatie te testen. In Antwerpen is er bv SGS die dergelijke onderzoeken uitvoert voor de farmaceutische industrie. Zie de bijgevoegde link.

Bronnen:
http://www.sgs.be/~/media/Local/Belgium/Do...

Wat te denken van enkele krantenwijken combineren en/of het bezorgen van folders; en ptt post daar zijn ook diverse mogelijkheden zoals sorteren, bezorgen, zeker rond de kerstdagen moet daar iets te verdienen zijn.

Wajongg krijg je omdat je niet KUNT werken. Als je dus WEL kunt werken, maar dat vertikt om je uitkering "veilig te stellen" pleeg je DUS fraude. Blijkt echter als je een tijdje gewerkt hebt dat je er daadwerkelijk lichamelijk of geestelijk of verstandelijk niet toe in staat bent, dan is er natuurlijk altijd nog de WAO. Wajongg is ECHT in principe bedoeld voor mensen die nooit in hun leven zullen kunnen werken, vanwege lichamelijke of psychische of verstandelijke beperkingen. En zonder werk kun je ook geen geld verdienen. Wil je dat geld bij elkaar krijgen, dan zul je spullen moeten verkopen. Meer smaken zijn er eigenlijk niet ; elke dienst die je verleent voor geld en elke activiteit die je ontplooit voor geld, is officieel werk. En wie de handjes uit de mouwen kan steken, kan geen recht hebben op Wajongg. Dat is voor mensen bedoeld die het echt niet KUNNEN. Heb je voor het ingaan van je uitkering geld nodig om te leven, dan zou je kunnen aankloppen bij de sociale dienst voor bijstand. Tenzij je zo jong bent dat je ouders nog onderhoudsplichtig zijn, dan klop je bij hen aan. Als jij ziek of gehandicapt bent (waardoor je in aanmerking komt voor de Wajongg) dan al dat voor hen ook vanzelfsprekend zijn.

Als je in afwachting bent voor een betaling van je Wajong, zou ik niet gaan werken. Uiteindelijk ben je hiervoor afgekeurd ivm ziekte of handicap. Om te overbruggen, zou je misschien een voorschot kunnen krijgen bij Werk & Inkomen. Denk niet dat ze daar zo moeilijk over doen, ook vanwege deze extra dure maand. Zou geen risico nemen, om toch te gaan werken, om problemen te voorkomen. Informeer bij Werk & Inkomen of je in aanmerking komt, voor een voorschot. Kan je voorlopig weer even boodschappen doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100