Kun je na je 30e nog succesvol model worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

De kans om professioneel model te worden is sowieso al heel erg klein, en eigenlijk word zodra je ouder word de kans alleen maar kleiner. Voor fashion willen ze vaak alleen maar jonge meiden, en met 18-20 jaar oud ben je al 'te oud'. Je zou misschien wel voor een blad als Wehkamp of Neckerman model kunnen zijn, maar de kans dat dat lukt is ook erg klein. Hobbymatig model zijn kan eigenlijk op elke leeftijd wel, maar daar verdien je meestal geen geld mee. Toegevoegd na 6 uur: Welk type model bedoel je trouwens vooral? fashion, high-fashion, lifestyle, haarmodel, handmodel, catwalkmodel? Volgens mij zijn er nog wel meer soorten, en eigenlijk hebben ze allemaal andere eisen.

succesvol niet echt nee, maar je kunt wel in bladen etc staan. Maar om op professioneel niveau high fashion model te worden denk het niet.

het ligt er een beetje aan wat je precies met "succesvol" bedoelt ? als je denkt aan naomi campbell of onze eigen doutzen kroes uit friesland, dat zijn topmodellen en dat zal niet gaan lukken, denk ik...! maar, als je met succesvol een belegde boterham bedoelt, dat zou helemaal niet onmogelijk moeten zijn. er zijn bedrijven die catalogi laten maken, waar in modellen getoond worden met mode, lingerie etc. en deze mensen worden betaald. ben je succesvol omdat je een vermogen verdient per dag, of ben je succesvol omdat je een baan hebt in deze crisistijden met een belegde boterham ?! zeg het maar...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100