Hoe kan ik zo snel mogelijk aan een studentenjob geraken?

Ik ben al 15 en zou graag beginnen met een baantje. Een vakantiejob is ook goed. Maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. Mij zus had haar ingeschreven in een bureau en heeft nooit iets gehoord dus zo ga ik het niet doen. Een andere mogelijkheid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naar de supermarkt en vragen of je een sollicitatieformulier kunt invullen. Vragen aan leeftijdgenoten wat ze doen en hoe ze daar aan gekomen zijn.

www.netwerkvsp.nl kan je kijken of ze lopers in jouw wijk zoeken

vraag aan vrienden of zij werk hebben, en of ze jouw binnen kunnen loodsen waar zij werken. ik heb kleine krantenbaantjes gehad, maar dat vond ik niks. ik ben toen maar bij AH gaan solliciteren, ik zag bij hen op internet dat ze mensen zochten bij een vestiging in de buurt, maar bij AH zoeken ze altijd wel mensen, bij elke vestiging. veel mensen zeggen dat de werkdruk heel hoog is bij albert heijn, maar dat valt echt mee, als je gewoon actief werkt ben je makkelijk voor tijd klaar, ik ben meestal al een uur voor mijn tijd klaar. ben wel blij dat ik uiteindelijk voor AH heb gekozen, leuke sfeer met collega's en teamleiders en het verdient beter dan andere winkels, toen ik 15 was verdiende ik 4.08 euro per uur en er kwam nog een bonuskaart bij, als mijn ouders ook bij AH kochten kreeg ik 75 euro per kwartaal. gewoon gaan solliciteren, niet bang zijn maar probeer zo snel mogelijk in persoonlijk contact te komen, eerst moet je een sollicitatieformulier bij de counter ophalen, hoor je na een week niks, ga dan een keer langs bij de service counter, laat zien dat je gemotiveerd bent, dan nemen ze je meestal wel aan. als je bij AH solliciteren zorg dan wel dat je niet bij een franchise winkel zit, maar bij eentje die van AH zelf is, bij franchise verdien je minder en je hebt daar geen bonus kaart. veel succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100