Met welke baan moet je door de hele wereld reizen en kan je ongveer 5000 per maand verdienen?

Wil graag later veel reizen en veel geld verdienen doe vwo en ga dus waarschijnlijk naar de universieteit oja en piloot hoef ik niet te worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Doe een universitaire studie bijv. Bedrijfseconomie of de TU en ga via traineeship werken bij een multinational als Shell, Ahold, een bank/verzekeraar of specialistisch en ingenieurs bedrijf. Wees tijdens lid van het corps voor je netwerk. Je kunt ook gewoon doen wat je leuk vind ongeacht je salaris eb status. Daar wordt je (meestal) een stuk gelukkiger van.

Bij "door de hele wereld" moet ik al snel aan mijnbouw denken :-) Een vertegenwoordiger bij een internationaal verkopend bedrijf reist ontzettend veel, verdient over het algemeen goed en heeft ook een beetje koppie koppie nodig. Dat is denk ik de meest voorkomende baan en je kan met op allerlei vakstudies aan de slag.

Je kun bij HADEK gaan werken ze doen schoorsteenen ofer de hele weereld (van kolecentrales)

Ga bedrijfskunde studeren, wordt mba en bedenk een product of dienst dat de wereld gaat veroveren en werk je helemaal te pletter. Of kies een baan waar je gelukkig van wordt, zoek een leuke partner met een baan en tel jullie salarissen bij elkaar op. Dan kom je wel rond de €5000,-.

Bij eurocross werken mensen die mensen die in het buitenland letsel hebben opgelopen, ze naar huis begeleiden. Deze personen hebben wel iets meer dan een EHBO Scholing. Ze verdienen dus wel boven modaal. Weet niet hoeveel. Maar komen beroepsmatig volgens mij op veel plekken van de wereld

Ga varen, wordt kapitein en je kan echt heel de wereld zien.. Succes!

Doe een goede harcore technische opleiding in de weg-en waterbouw op universitair niveau met wat financiele en management-bijvakken, ga werken bij een groot internationaal bedrijf zoals HASKONING of Boskalis o.i.d. en daar ga je!

Als je de juiste achternaam hebt kun je ook rechten gaan studeren of een fantasiestudie als Amerikakunde of internationale verhoudingen. Dan meld je je aan bij het diplomatenklasje van Buitenlandse Zaken en mag je wellicht het Koninkrijk vertegenwoordigen op de appeltjesgroene weiden van pakweg Afghanistan.

Ga bij een baggerbedrijf werken die internationaal baggerwerk verricht .

Je kan het beter andersom aanpakken; nu richt jij je op wat veel geld verdient en waar je veel kan reizen en dat wil je worden, maar wellicht heb je daar helemaal geen talent voor, blijf je altijd aanmodderen, wordt je gefrustreerd omdat je het niet goed kan, en blijf je eeuwig de middenmoot. Kijk naar waar je heel erg goed in bent. Zijn dat talen? Is dat natuurkunde? Kan je goed verkopen of juist goed organiseren? Met al die, en nog veel meer talenten kan je de top bereiken en dus veel verdienen. En bijna altijd ook veel reizen ( anders verdien je altijd nog genoeg omdat in je vakantie te doen, dat is ook veel leuker ). Dus de vraag is aan jou; waar ben je goed in?

Coordinator internationale samenwerking bij een groot bedrijf of universiteit. Maar ik kan je uit ervaring vertellen: Als je voor je werk veel in het buitenland zit (Ik heb periodes gehad dat ik een koffer op schiphol had staan, om na het landen van de ene trip, meteen door te kunnen naar een ander land, met andere werkzaamheden), dan doe je bv in 3 weken een trip van Australie, naar Engeland, naad India, naar Kenya, het is niet leuk meer dan. Je komt aan met een jetlag. Na ingechecked te zijn ga je door naar je eerste afspraak. Tegen 1 uur 's ochtends kom je terug op je hotel, met de volgende afspraak bij het ontbijt om 7:30. De hele dag door, etc. tot je naar het vliegveld mag om hopelijk naar huis, maar met pech naar een ander land hetzlfde nogmaals te doen. Je ziet NIETS van het land, behalve vergaderzalen, de bedrijven waar je mee samen werkt en je hotel kamer. Geloof me: Rondreizen voor je werk is bij slechts weinig banen leuk. Dus moet je het werk echt leuk vinden.

Ik kan maar 1 ding bedenken, president van de verenigde staten van amerika. Maar die verdient iets meer.

In de muziekwereld als (licht/geluid) roadie van een wereldact kom je overal ! Money for nothing ; girls for free ! Veruit de allerleukste en een van de zwaarste banen ter wereld..!! Groet Simon

Als je een beetje technisch bent, en een MBO diploma hebt, kun je in de offshore. Verdient bakken met geld, en je komt overal. Je bent alleen weinig thuis en moet veel overwerken.

Bronnen:
Collaga's

Wordt internationaal evangelist, je reist over de ganse aardkloot en geeft TV shows. Het geld stroomt binnen, je reist over de hele wereld en....last but not least, je brengt de mensen ook nog een stichtelijk woord! Dit alles natuurlijk onder voorbehoud, dat je gave van het woord hebt!

Als je zonder opleiding dit wil verdienen kun je gaan krabvissen op zee. Dit is een zeer gevaarlijk beroep, maar verdient wel 12.000 Dollar in 6 tot 8 weken. Je bent dan 6 tot 8 weken op zee en twee weken thuis. Er zijn hierover regelmatig programma's te zien op Discovery Channel. Toegevoegd na 2 minuten: Iemand die ik ken in Canada (weer familie van familie) doet dit al 7 jaar. Hij heeft een kast van een huis en kan eigenlijk doen wat hij wil (financieel gezien dan). Hij is nog maar 33 jaar.

ga in een band, wordt beroemd, ga touren en je verdient al meer dan 5000 per dag. maar dan moet je wel suc6 hebben natuurlijk XD als je verstandig bent zal ik eerst idd je VWO afmaken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100