wat is de beste manier om de contactpersoon van het arbeidsbureau (of hoe het nu heet), te omzeilen bij solliciteren ?

Bij de meeste vacatures van werk.nl moet je eerst bellen naar een ambtenaar van het arbeidsbureau, voor meer gegevens over die vacature.
Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat diegene meestal weinig weet over wat het werk precies inhoudt.
En je moet een motivatiebrief sturen naar diezelfde persoon, om aan te geven waarom je bij dat bedrijf wilt werken; die vervolgens wordt afgewezen.
Is er een manier om direct te zien om welk bedrijf het precies gaat, en daar dan je brief, of mail heen te sturen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb dat zelf ook gemerkt. De bedrijven die dat doen via werk.nl worden denk ik overspoeld met reacties. Ze hebben een aantal voorwaarden waar iemand aan moet voldoen. Deze staan in je CV. Staan ze er niet bij, dan word je niet doorgestuurd. Voldoe je aan de voorwaarden, sturen ze gelijk je motivatie mee. Als je echt weet wat voor werk en functie je zou willen. Open solliciteren. Eerst opzoeken naar wie je het moet sturen. Bijvoorbeeld personeelszaken, of de directie(Bij een groot bedrijf is dat niet handig). Maak een mooie motivatie, met een aantal kernwoorden. Je kent het bedrijf, je wilt graag bij hun werken. Vertel hoe je het bedrijf kent. Uit je werkervaring bijvoorbeeld of omdat je mensen kent die daar werken. Als antwoord geven ze soms, dat je niet bij hun moet zijn. Maar dat dit de bedrijven zijn waarmee ze zaken doen. Uitzendbureaus of recruiters. Bij zo'n recruiter (werkt vaak voor zichzelf) ga je of een half jaar in dienst bij hem via payroll. Of bij het bedrijf, blijf je daar een half jaar werken. Dan krijgt hij de bonus.

Als ik vacatures zoek, krijg ik gewoon het bedrijf waar het om gaat. https://www.werk.nl/werk_nl/werknemer/mijn_werk_nl/vacatures_zoeken Klik op reageer en ik krijg het volgende: Reageer op de vacature Help bij 'Reageer op vacature'Kies hier een van de mogelijkheden om te reageren op de vacature. Het aantal reactiemogelijkheden is afhankelijk van de keuze van de werkgever. "Accres Personele Dienstverlening BV" heeft aangegeven dat u op de volgende manieren kunt reageren: Per e-mail . Telefonisch . Online sollicitatieformulier . Dat doe je dan dus rechtstreeks naar dat bedrijf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100