hoe kan ik, moeder(33) van 2 kinderen en een baan van 25 uur, het beste omscholen. vooral finacieel?

hoi ik ben een getrouwde moeder van 2 kindjes( 1 jaar en 3 jaar). ik werk al ruim 15 jaar in een supermarkt als leidinggevende van een versafdeling. 25 uur. maar nu wil ik me omscholen en de opleiding doktersassistente gaan doen. hoe moet ik dit het beste aanpakken. voor al financieel. de opleiding kost tussen de 4 en 5000 euro.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou advies willen geven om langs te gaan bij een een arbeidsbureau zei kunnen jou daar het best advies geven . en vraag mischien an de assistent bij je eigenhuisarts hoe zei gedaan heb. alle kost van opleidingen moet men zelf tegenwoordig betalen of via een lening Ik wens er s6 mee

Ik weet niet of thuis studeren een optie voor je is met 2 kleine kinderen, maar bij de LOI kun je een 2-jarige MBO-opleiding doktersassistent doen: MBO Doktersassistent Studieduur 24 maanden* Lesgeld € 62,50 per maand** MBO Doktersassistent + opstapcursus Studieduur 28 maanden* Lesgeld € 62,50 per maand** * De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. ** Kies je voor betaling in één keer, dan krijg je 5 % korting! Eventuele tussentijdse prijswijzigingen worden niet doorberekend.

Bronnen:
http://www.loi.nl/Doktersassistent

Kijk ook eens op de site van de belastingdienst. Wie weet krijg je nog wat terug als tegemoetkoming in de studiekosten. Een aantal jaar geleden was dat zo, maar ik weet niet of dat nu nog steeds is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100