Ontslag en andere werken?

ik krijg mogelijk ontslag zei mijn werkgever vandaag maar er zijn wel medere onderaannemers aan het werk voor hem en hij heeft ook nog een andere bedrijfstak dus mag hij mij dit aan doen.ik werk er al meer als 10 jaar en er zijn er andere die werken er korter en leveren niet zo'n tempo en werk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik begrijp je frustratie.. je voelt je nu waarschijnlijk achtergesteld. Vraag je werkgever naar de reden van ontslag, zo blijf je zelf niet gissen en aan je zelf twijfelen. Kijk niet naar anderen die er nog wel mogen werken. Jij zegt dat ze korter werken en niet zo'n tempo leveren. Maar misschien ziet jou baas andere kwaliteiten die jij nu juist niet wilt zien. Misschien zijn zij jonger en dus goedkoper. Maar verder heb je met hun niets te maken dus maak je daar niet druk om. Nogmaals, vraag aan je baas wat de reden tot ontslag is en op welke termijn dat gaat gebeuren.

ja dat mag hij als hij een ontslagvergunning aangevraagd heeft en deze is goedgekeurd maar je moet absoluut niet instemmen met je ontslag en er tegen in beroep gaan dan sta je altijd sterker ik weet wel dat als je het zou winnen en je kan blijven werken dat het geen prettige werksfeer meer is voor je maar deze tijd zonder werk is ook geen pretje en je kunt eens op de volgende site zie link kijken of je recht hebt op een gouden handdruk/ontslagvergoeding veel succes www.ontslagvergoeding.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100